Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Volt akinek az utolsó hetekben...

Volt akinek az utolsó hetekben beindult a szülése amiatt hogy sokkal többet mozgott vagy netán biciklizett?

Figyelt kérdés
csak azért kérdezem mert 38 hetes vagyok és elég sokat jövök megyek,újitjuk a házat,biciklizek a dokihoz minden nap:(
2009. júl. 1. 12:38
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Már nagyon nagy volt a hasam, és rendesen csíkosodtam, így a 37. hét után, amikor már teljesen ki van fejlődve én is besegítettem a felújításban. Törmelékes vödröket cipeltem, meg téglákat, aktívan tornáztam, de mégsem gyorsult be a folyamat. A 39. hét végén indult meg minden komplikáció nélkül fájásokkal. A magzatvizem sem folyt el. (azért is szerettem volna ha 1-2 hetet nyerek, mert utána kezdődött az egyetem, így 4 hetes volt a baba, mikor visszamentem tanulni)
2009. júl. 1. 12:47
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
1-2 hetet nyerni, bocsánat
2009. júl. 1. 12:47
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Az a baba csak akkor fog jönni amikor azt ő úgy akarja addig te csinálhatsz bármit akkor sem fog jönni,tapasztalatból mondom,de azért nem hiszem,hogy a bicajozás jót tenne a babának,hiszen nyomod közben és lehet,hogy nem tud úgy fejlődni ahogyan kellene neki,bátor vagy nagyon,gratulálok.
2009. júl. 1. 13:11
 4/8 A kérdező kommentje:
köszi:)...ismerőseim is az utolsó pillanatíg bicóztak:)
2009. júl. 1. 13:18
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Én a szülés előtti nap még voltam úszni, de a dokik szerint nem azért lett meg. Ha jössz.mész az nem gond, de már semmiképp ne biciklizz, mert mindamellett, hogy eleshetsz, már lent van a feje, és nyomod a nyereggel! Én a 33 hét után már abbahagytam a biciklizést.
2009. júl. 1. 13:32
 6/8 anonim ***** válasza:
39%

3.válaszoló vagyok.

És nem lett az ismerőseid gyerekeinek semmi bajuk???

Nem kisebbek az átlagnál,nem gyarapodnak/gyarapodtak lassabban,nincs problémájuk a készségfejlesztésükkel és még nagyon sok mindent felsorolhatnák,hogy miért kockázatos az utolsó hónapokban a bicajozás!

Én nem mertem volna egyik gyerekemmel sem bicajozni a 30.hét után én mindig azt mondtam,hogy jobb megelőzni a bajt mint utólag hibáztatni magamat,bár lehet én azért voltam ilyen mert a nővéremnek 3 gyereke van és abból 2 károsodott beteg neki!!!(ő is bicajozott végig a terheség alatt)

2009. júl. 1. 13:47
 7/8 A kérdező kommentje:
na most jól megilyesztettél,amugy nem nem lett senkinek semmi baja
2009. júl. 1. 16:06
 8/8 anonim ***** válasza:

Ne haragudj én nem akartalak megijeszteni.

Az NEM bebizonyított tény,hogy a nővéremnél a bicajozástól betegek-e a gyerekek vagy más miatt,de amint már azt írtam nekem az az elvem,hogy jobb megelőzni a bajt mint utólag siránkozni,hogy milyen hülye voltam.

2009. júl. 1. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!