Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Beengedtétek a párotokat...

Beengedtétek a párotokat szülés közben?

Figyelt kérdés
Én nagyon szeretném, ha a párom bejönne velem szüléskor, és úgy is volt, hogy bejön, de csak miattam jönne be, amúgy tudom, hogy rosszul van minden ilyesmitől. Viszont én tényleg szeretném ha bejönne, de nem azon az áron, hogy ez legyen élete legrosszabb élménye, és megundorodjon tőlem.
2009. júl. 1. 07:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Én nem akarom, hogy bent legyen. Mikor vetélésem volt, nagyon jól esett, hogy ott aggódik a közelemben, pedig dolga lett volna, de irtózok attól, hogy bejöjjön velem szülni. Szerencsére nálunk (külföldön) nem divat az apás szülés. Tudjátok meg, hogy még azt is jobban bírnám, ha medikusok aszisztálnának, mintha a férjem vagy anyám, vagy bárkim bejönne. Orvos meg szülésznő kell oda, a többi nem hiányzik. Aztán meg csak szebb élmény egy apának, szerintem, ha egy rendberakott babát láthat meg, mintha egy vértócsa közepéből kivennének egy véres, lila, magzatmázas csúnya babát. Az nem ugyanaz a feeling, mint mikor ultrahangon látja. Elég trauma nekem, ha így látom szegényt. Remélem, nem egyedül vagyok a viszolygásaimmal. Különben nem félek a szüléstől, de nem hiányoznak nekem onnan a rokonok, meg szülők, meg a párom sem. Csak elvonják a figyelmet.
2009. júl. 1. 11:43
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Férjem legcsodálatosabb élménye volt, pedig mindent meglesett:-) Most várja a következő ilyen élményét:-)
2009. júl. 1. 12:56
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Én nem. De igazából nem is akart. Az én kedvemért talán megtette volna, de nekem őszintén nem is hiányzott. Pedig nagy a szerelem. Lehet, hogy lemaradt a csodáról de lehet, hogy ő nem így értékelte volna. Már nem tudjuk meg :) Egyébként én annyira magamba fordultam és befelé koncentráltam, hogy még zavart is volna a jelenléte, mert tudom milyen aggódó típus, nem tudta volna hova tenni, hogy miért nem szólok hozzá vagy miért nem mondom, mi van ? :) Elgondolkodtál azon, miért szeretnéd, hogy bent legyen? És hogy megtudja-e adni neked azt akkor, amit elvársz tőle? Szerintem eröltetni nem szabad, készülj úgy, hogy egyedül kell végigcsinálnod, aztán az utolsó pillanatban lehet meggondolja magát!
2009. júl. 1. 13:16
 14/14 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a válaszát nagyon hasznosak voltak. Eredetileg úgy volt, hogy anyukám jön be, de ő időközben meghalt sajnos. Azt hiszem az lesz, hogy vajúdásnál úgyis ott lesz, aztán vagy bejön vagy nem, majd sodródik az eseményekkel.
2009. júl. 1. 14:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!