Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülési utáni depresszióba...

Szülési utáni depresszióba aki beleesett, mikor sikerült "meggyógyulnia" és hogyan?

Figyelt kérdés
2009. jún. 30. 21:28
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én sajna beleestem,(lehet, hogy nem volt annyira súlyos) majd egy hónapig tartot, és fokozatosan elmúlt, csak azt vettem észre hogy jobban vagyok, hogy többet tudok foglalkozni a babámmal és már élvezem is. Ha neked van, hidd el el fog múlni és sok sikert a babádhoz!
2009. jún. 30. 21:38
 2/6 A kérdező kommentje:
Igen van,lassan 7 hónapos.Sajnos depis vagyok a születésétől kezdve.Persze nem vészes tudok magamon uralkodni,csak már engem idegesít,hogy nem múlik el!
2009. jún. 30. 21:41
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nincs aki segítene,beszélgetne veled vagy ahoz sincs kedved(tudom milyen)?
2009. jún. 30. 21:56
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Menj el fodrászhoz, kozmetikushoz, shoppingolni, wellness fürdőbe.. ahol nőnek érezheted magad, ahol kikapcsolhatsz 1-2 órára.. vagy csak fogj egy jó könyvet, ami ellazít.

néha egy fodrász, néha egy körmös csodákra képes. Talán ez is "gyorsítja" a gyógyulást! :)

csináld, amihez kedved van, ne görcsölj a ház körüli dolgokkal.. :)

türelem :)

2009. jún. 30. 22:49
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Engem elküldött a család pszichológushoz,mert állítólag depressziós voltam.Egyszer voltam egy beszélgetésen,ahol kiderült a doki nő számára,hogy nem depiről van szó,hanem generációs probléma van a háttérben.(egy háztartásban éltünk a férjem szüleivel)

Azt tanácsolta,hogy költözzünk el,és félig meddig sikerült is ,igaz csak a tetőtérig jutottunk,de külön van a bejáratunk.

Azóta jobb lett a helyzet,és egész jó viszonyba vagyok az anyósommal.Néha feljönnek,néha lemegyünk,de nem tanyázunk egymás nyakára,és már nem szól bele a gyerek nevelésébe sem-annyira!!!

2009. júl. 1. 10:34
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
nekem egy barátnőm volt hajlamos az ilyesmire. Érezte, hogy az lesz, de a szülés után nem foglalkozott vele, majd jópár hónap után hatványozottan jött ki rajta. Majd fél évig ki sem dugta az orrát a lakásból, ráadásul egyedül volt a babával, segítség nélkül, akinek pedig levegő kellett volna. Aztán elszánta magát és elment orvoshoz. Kapott valami gyógyszert, ami ugyan hatott, de fizikailag nem bírta szedni, aztán végül valami homeós bogyóval kezelte ki magát. A picilány 3 éves, és lelkileg már készül a következő babára.
2009. júl. 1. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!