Szülési utáni depresszióba aki beleesett, mikor sikerült "meggyógyulnia" és hogyan?
Menj el fodrászhoz, kozmetikushoz, shoppingolni, wellness fürdőbe.. ahol nőnek érezheted magad, ahol kikapcsolhatsz 1-2 órára.. vagy csak fogj egy jó könyvet, ami ellazít.
néha egy fodrász, néha egy körmös csodákra képes. Talán ez is "gyorsítja" a gyógyulást! :)
csináld, amihez kedved van, ne görcsölj a ház körüli dolgokkal.. :)
türelem :)
Engem elküldött a család pszichológushoz,mert állítólag depressziós voltam.Egyszer voltam egy beszélgetésen,ahol kiderült a doki nő számára,hogy nem depiről van szó,hanem generációs probléma van a háttérben.(egy háztartásban éltünk a férjem szüleivel)
Azt tanácsolta,hogy költözzünk el,és félig meddig sikerült is ,igaz csak a tetőtérig jutottunk,de külön van a bejáratunk.
Azóta jobb lett a helyzet,és egész jó viszonyba vagyok az anyósommal.Néha feljönnek,néha lemegyünk,de nem tanyázunk egymás nyakára,és már nem szól bele a gyerek nevelésébe sem-annyira!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!