Ha egesz testemben remegek, es egy kicsit magam ala csurgattam, mintha bepisiltem volna, de nem mintha dezsabol ontenek, az akkor magzatviz volt?
Figyelt kérdés
2012. máj. 30. 01:13
12/19 anonim válasza:
remélem mind a ketten túl vagytok a nehezén :D
13/19 anonim válasza:
Sziasztok! Na, mi lett veletek? Remélem azóta le sem veszed a szemed arról a kis gyönyörűségről, azért nem írsz!!!! Kérünk képet!!!!!:)
14/19 A kérdező kommentje:
Itt vagyunk, megvagyunk, mindenki jól van :)... Majd teszek fel képet, ha eljutok odáig. nagyon nehéz volt, délre lett meg a baba, vágtak, repedtem, eret is kellett varrni és a végbelemnek is annyi, és mindemellett annyira fájt (aki feltalálta az oxitocint, na ahhoz lenne egy két szavam), hogy szülés közben úgy voltam vele, hogy köszönöm szépen, én akkor most ebből kiszállok, meggondoltam magam, hazamegyek... :) Nah. de nagyon szép baba, 53 cm, 3870 g, nagyon erős, kézből kitolja magát hason, ha valami annyira nem tetszik neki, akkor annak ilyen fél fekvőtámaszban ad (igen erősen) hangot. Azért is volt ilyen nehéz, mert nagy baba. Én meg nem vagyok annyira nagy. de ő ügyes volt nagyon.
2012. máj. 31. 21:15
15/19 A kérdező kommentje:
Ja, egyébként a magzatvíz tényleg csak annyi volt a legelején, mintha csak egy kicsit bepisiltem volna. És csa amiatt lett gyanús, hogy olyan erősen kezdtem el remegni, hogy kocogott a fogam.
2012. máj. 31. 21:17
16/19 anonim válasza:
Gratulálok a babához! Jó egészséget nektek. Sajnálom, h így jártál a szüléssel. Amint lesz kis időd és túl vagy a 6 héten, érdemes elolvasnod Kriston Andrea intimtorna könyvét. Sokat fog segíteni később a felgyógyolásodban, ha naponta megcsinálod a gyakorlatokat.
18/19 anonim válasza:
mi is szívből gratulálunk:):) jó babázást!:):)
19/19 A kérdező kommentje:
Koszonjuk mindenkinek ;)!!
2012. jún. 1. 21:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!