Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Az mitől van, hogy olyan a...

Az mitől van, hogy olyan a bugyim mintha bepisiltem volna és kb olyan nagyságú mint egy kisbaba tenyere?! Vagy is olyan mint a víz!

Figyelt kérdés
2010. okt. 22. 12:22
 1/9 anonim ***** válasza:
Szerintem fejtsd ki jobban hogy mire is gondolsz, mert ez így elég érdekesen hangzik. Vagy fogalmazd meg úgy a kérdést hogy érthetőbb legyen.
2010. okt. 22. 12:39
 2/9 A kérdező kommentje:
Olyan a folyásom mintha víz folyt volna ki belőlem! De nem tudom, hogy mitől lehet ez? Én arra is gondoltam, hogy lehet babás vagyok! Legutóbb mikor terhes voltam meg volt minden hónapban a mensim. És most 10-én volt mensim de nem olyan volt mint szokót. 28-napos a ciklusom. És nagyon görcsölgetek meg minden hol szúr még a mellem is fáj meg néha a derekam is...
2010. okt. 22. 12:42
 3/9 anonim ***** válasza:
Csinálj egy tesztet.
2010. okt. 22. 12:57
 4/9 A kérdező kommentje:
Gondoltam, hogy csinálnom kéne egy tesztet, de én arra is kíváncsi lennék, hogy valaki volt-e így?? És babát jelentet?! Köszönöm a válasz!
2010. okt. 22. 13:04
 5/9 anonim ***** válasza:

Nekem már írta valaki, hogy előjött nála erőteljesen a vizes folyás és ez babát jelentett nála. Nos, nálam is volt vizesedés pl. előző ciklusomban arra ébredtem, hogy eléggé vizes vagyok, de nem lett belőle baba...

Úgyhogy én nem értem ezt a dolgot. De olyat szoktam tapasztalni ovu környékén, hogy vizes vagyok, gondolom ez meg azzal áll összefüggésben.

2010. okt. 22. 13:13
 6/9 anonim ***** válasza:

Nekem is nem rég volt vízes folyásom,most nyálkás,szintelen.

Nem tudom mi lehet,nem tudom nekem mikor kell megjönnie,mert szoptatok,de kiváncsi vagyok mi van.

2010. okt. 22. 14:21
 7/9 A kérdező kommentje:
Én nagyin izgatott vagyok, hogy mi lehet?!
2010. okt. 22. 14:42
 8/9 anonim ***** válasza:

Én vagyok az utolsó válaszoló!

Veled mi van?Nekem nem jött még meg,tesztet csináltam.

2010. okt. 24. 08:31
 9/9 anonim ***** válasza:
tesztet nem csináltam
2010. okt. 24. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!