Nagyon fájt lehet hogy még nem jött helyre?
Figyelt kérdés
Nekem 3 hónapja volt a 4-ik szülésem, nem vágtak de végbélig repedtem. Felszívódó varrataim voltak a külső varratokat kiszedték, a dokim azt mondta 3 hó mire felszívódik. A párommal 1 hete próbáltunk együtt lenni, de nem sikerült mert úgy éreztem mintha berepedt volna.2012. máj. 25. 17:13
1/2 anonim válasza:
Akkor még nem jött helyre, ne erőltessétek. Tudom, hogy nehéz, de várjatok, adjatok időt a testednek.
2/2 anonim válasza:
Én is pont 3 hónapja szültem a negyedik babámat,belül repedtem,kívül vágtak,fölszívodó varrataim voltak,5. héten esett ki az utolsó,4. héten már szexeltünk és egy kicsit sem fájt csak kutyapózban éreztem azt amit te.Ma már nem érzek semmit,se tapintással se szex közben.Én lehet megnézetném a dokival a helyedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!