Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mennyire fájdalmas vagy...

Mennyire fájdalmas vagy milyen érzés a gát varat szedése?

Figyelt kérdés
2012. máj. 24. 16:00
 1/6 anonim ***** válasza:
nem fájdalmas.kb olyan érzés mintha csipesszel kihúznál pár szőrszálat.
2012. máj. 24. 16:01
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nagyon jó érzés volt. Előtte kicsit meg duzzadt a varrat környéke, és bele feszült a varrat. Borzasztóan fájt, nem tudtam ülni, de feküdni se. Így amikor kivette, az maga volt a megváltás. :) Amúgy kicsit csípett, de nem fájt a kiszedés.
2012. máj. 24. 16:03
 3/6 anonim ***** válasza:
Tudomásom szerint felszívódós cérnát használnak a gátvarratnál....báris engem olyannal vartak össze.
2012. máj. 24. 16:04
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem felszívódó volt, de egy párat kiszedtek, hogy ne zavarjon. Olyan érzés volt pont mint ahogy az első írta.
2012. máj. 24. 16:08
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem is felszívódó varrataim voltak, de egyet-kettőt elcsípett a doki. Kicsit kellemetlen,de nem fáj. Utána megváltás, jó érzés!!
2012. máj. 24. 16:16
 6/6 anonim ***** válasza:

Bajcsy-ban 2010-ben szültem és felszívódó varratokat használtak, szóval szülés után összevarrtak és többet nem volt gond a gátsebbel.

Érdeklődj utána, hogy abban a kórházban, ahol szülni fogsz milyen varratokat használnak, vagy már konkrétan tudod, hogy nem felszívódósat?

2012. máj. 24. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!