Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Anyukák ti nem féltetek a...

Anyukák ti nem féltetek a természetes szüléstől?

Figyelt kérdés
én nagyon félek tőle h esetleg bármi baj lehet "menet közben". elakad, rátekeredik a köldök zsinór stbstb. szívesebben szülnék császárral. ez lehetséges? vagy csak nagyon indokolt esetben?
2012. máj. 24. 15:04
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Én nagyon féltem, pláne, hogy nálunk még EDA sincs. De ki lehet bírni. Valóban igaz, hogyha folyton azon agyalsz, hogy nem fogod tudni megszülni, azzal nagy mértékben elősegíted a császármetszés lehetőségét. Én pedig attól sokkal jobban féltem.
2012. máj. 24. 20:10
 12/16 anonim ***** válasza:
Nem, kb. minden vágyam a természetes szülés volt. Aztán sürgősségi császár lett, senkinek nem kívánom. Nem a fájdalom miatt, más okból, bár az első pár nap pokol volt, alig bírtam kiegyenesedni, szerencsére ez hamar múlt. Ne válaszd ezt, ha lehet egy tanácsom.
2012. máj. 24. 21:29
 13/16 anonim ***** válasza:
12. vagyok, nekünk is azért lett sürgősségi császár, mert többször rátekerte a nyakára a zsinórt, és már nagyon rosszul vert a szíve. Nem szülés közben, csak úgy, otthon, rutin NST-n derült ki... Az EDÁ-t is elszúrták, nem hatott rendesen, elaltattak. Áhh, borzasztó volt. Tényleg ne akard.
2012. máj. 24. 21:32
 14/16 anonim ***** válasza:
Én is féltem tőle, de nekem császár lett (több ok miatt is, nem volt más választás). Érdekes módon a császártól viszont nem féltem, talán mert műtétem volt már több is (hasi műtét is), tudtam, mire számíthatok utána.
2012. máj. 24. 23:12
 15/16 Yoperhonen ***** válasza:
Nagyon iagza van annak a hozzaszolonak aki azt mondja, h agyban dol el...en az elejetol azt szerettem volna, h kicsit korabban jojjon a babam, s sosem paraztam a szulestol, inkabb erdeklodve s izgatottan vartam,,,mit ad isten, a kislanyom 3 hettel elobb erkezett konnyu gyors szulest kovetoen. Emlekszem h volt 2 betyarosan fajdalmas ora, de azt siman ki lehet birni...azert ha epiduralra a lehetoseg, kerjed, ne hoskodj, sokat segit, s a fajdalmat meg az sem veszi el teljesen. sok sikert :)
2012. máj. 26. 17:21
 16/16 anonim ***** válasza:

Ha fejben dőlt volna el, akkor nem hordtam volna túl (második baba), nem vajúdtam volna sokáig és nem lett volna a vége császár. Mert eskü nem akartam, hogy így legyen és végig azt mondogattam magamban, hogy nem is lesz így.

A testem meg másképp gondolta.

Alapvetően persze állj hozzá pozitívan, és bárhogy is lesz ne félj. A baba születése a lényeg, nem a mikéntje.

Én a természetes útra szavaznék azért.

2012. máj. 26. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!