Természetes ha fáj ahogy mozog a pici?
Figyelt kérdés
Május 19-re vagyok kiirva,azt mondta a doki jóslóim vannak,ez ok,de miért fáj ennyire,föleg ha mozog a pici,akkor annál jobban.2012. máj. 13. 20:37
1/8 anonim válasza:
Én május 18ra vagyok kiirva, és bizony nekem is vannak olyanok, hogy le kell dőljek, annyira fáj a törpém mozgása! Már nincsen sok, és a karunkban tarthatjuk!
2/8 anonim válasza:
Az én babám a végén már hihetetlen sokat ficánkolt, és rugdosott!!!Emlékeim szerint nem az egyik legkellemesebb élmény volt az biztos.A bordáim szülés után még hetekig fájtak, úgy megsorozta a kis bogárkám.Ilyenkor már nagyon kicsi bent a hely...Kitartás
Könnyű szülést.
3/8 A kérdező kommentje:
Hát akkor jó,nem aggódok azon hogy gond lehet és azért fáj.
Ha ledölök akkor nekem sem fáj,csak furcsa volt. Hol fogsz szülni? Kisfiú vagy kislány? Én Margitba és kisfiú.
2012. máj. 13. 20:49
4/8 anonim válasza:
nekem volt olyan, hogy még a könnyebb is kijött annyira fájt ahogy mozgott!
5/8 anonim válasza:
Első vagyok, az Istvánban fogok szülni. Biztam a hétvégi hidegfrontban, de annyira kis lusta a drágám... nekem is fiam lesz!! :)) Mi lesz a neve??
6/8 A kérdező kommentje:
Noel lesz a neve. Nektek?
2012. máj. 14. 14:09
7/8 anonim válasza:
Megint első. Nekünk Zsombor lesz!! Amugy hogy vagy? Mit gondolsz, mikor mentek? Nekem rengeteg jóslóm van, ma átaludtam a délutánt..olyan jó lenne már!!!
8/8 A kérdező kommentje:
Egész jól vagyunk,nekem is rengeteg jóslóm van,néha nagyon fáj,de már nem reménykedem hogy hátha ma megyek. De jó lenne.
2012. máj. 14. 16:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!