Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem mozog annyit! Ez bajt...

Nem mozog annyit! Ez bajt jelent vagy ennyi idősen már természetes? 37h km

Figyelt kérdés
2010. febr. 2. 10:46
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem, teljesen normális, hogy kevesebbet mozog. Egyre kevesebb a hely, már nincs annyi tere mozgolódni. Ne aggódj, biztos minden rendben van! Ilyenkor jellemző, hogy a babák lenyugodnak. Egyes elmondások szerint szülés előtt gyanúsan nyugodtak a babák.
2010. febr. 2. 10:48
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nincs helye- ilyenkor pl. már nagyon ritkán, és jobbára csak ilyen-olyan praktikák árán fordulnak meg.

De ilyen idősen már heti 1-2x jársz ctg-re ugye? (az utolsó 2 hétben, mikor mennem kellett, az én bébim se volt túl aktív - a dokim bedugott egy függöny mögé, hogy dörzsölgessem kicsit a mellbimbómat, így előidézve kisebb méhösszehúzódásokat- ettől kissé meg-megmozdult, h legelább valami értéket mutasson a gép- amúgy sztem sokat aludt, gyűjtötte az erőt a születésre...:)

2010. febr. 2. 10:57
 3/3 anonim ***** válasza:

Nem biztos, hogy természetes!

Ha kevesebbet mozog a baba, az jelentheti azt is, hogy valamiért kevesebb oxigénhez jut!

Ilyenkor mindig meg kell nézetni inkább feleslegesen!

Mindenképp beszélj orvossal!

2010. febr. 2. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!