27 hetes pocakosan a enyhe menszi görcsök? Fáj oldalt a csontom meg néha a bordám? Mitől lehet? Természetes? és az hogy manocska nagyon lennt mozog? Iszonyu sokat járok pisilni kisebb nagyobb sikerrel?
Figyelt kérdés
2011. jan. 10. 19:55
1/2 anonim válasza:
Az enyhe görcs normális,a méh növekedésétől van,és pár napon belül elmúlik.A többire nem tudom a választ.:(
2/2 anonim válasza:
szia! 25 hetes vagyok, tegnap voltam védőnőnél alhasi görcseim voltak, mondta hogy emeljem a magnézium adagot, mert nem jó ha sokat feszül a méh, én is sokat járok pisilni de azért mert a babuci folyamatosan a hólyagomon ül, nem tudom de imád ott lenni, és sztem a azért fájnak mert ott is húzódnak az izmok, vagy a baba eltalálta egy határozott rúgással, nekem a petefészkem szokta eltalálni a kis aktív búvárom :D de amúgy sztem hívd fel a védőnőt vagy a dokit, nehogy vmi más legyen a gond
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!