Szülés után 2,5 héttel láz?
Figyelt kérdés
2,5 hete volt a császárom. Rá 5 napra majd 40 fokos lázam volt. Szedtem rá antibiotikumot, elmúlt. 1,5 hete nem volt lázam, még csak hőemelkedésem sem. Mára ismét belázasodtam. 2x vizsgáltak már odalent, mindent rendben találtak. Mi lehet a baj? Nagyon meg vagyok ijedve ettől a bizonytalanságtól és attól, hogy nem tudják mitől van ez??? Valamilyen tanácsot szeretnék kérni, hogy hová fordulhatnék vizsgálatok ügyében? Mert a kórházban nagyon lerázzák az embert. Hozzáteszem, ezek előtt kb. már vagy 20 éve nem voltam lázas!!!!2012. máj. 23. 15:16
11/11 Adrienn 1983 válasza:
Császárszülés után 15 nappal vagyok,és ma 37,5 volt a test hőmérsékletem,mitől lehet ez? Sajnos nem tudok szoptatni,de fejem a tejet.... akkor meg mitől lehet? A cicim nem kemény, nem csomós,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!