Apás szülés? Akinek volt apás szülése az nem bánta meg, mármint az apuka sem?
Figyelt kérdés
Lett valami változás a kapcsolatotokban hogy bent volt? Akár jó akár rossz..
És aki ellene van ennek (apás szülésnek)az miért?
2012. máj. 22. 06:20
21/22 Yoperhonen válasza:
ez lemaradt bocsi: bizzatok a pillanatra, h o akkor hogy erzi!!
22/22 nettus85 válasza:
Szia!
2 hónapja szültem első gyermekemet,a férjem is bent volt.Én egyáltalán nem bántam meg,sőt így visszagondolva sokkal de sokkal nehezebb lett volna egyedül végigcsinálnom,márcsak azért is,mert Angliában szültem.Én a vajúdás utolsó szakaszában,már beszélni sem tudtam és a párom fordítgatta a szülésznőnek,amit mondok.
Nagyon sok erőt és biztonságot adott a jelenléte,segítsége.
Ő is örült,hogy végig velem/velünk lehetett.Ez egy csoda,ami ott történt,aminek ő is részese akart lenni.
Azóta másként néz az anyákra és nekem is naponta mondogatja,hogy "Anya,te egy hős vagy!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!