Mi a véleményetek a Flór Ferenc kórházól?
én 2008. őszén és 2010 tavaszán szültem a Flórban. A Szülőszobák nagyon szupik, jól felszereltek.
A gyerekágyas osztály viszont iszonyú lepukkant. Még egy nyamvadt szappant se tettek ki a szobákba se (a mosdókban sem volt), és a takinénitől is hiába kértünk, úgyhogy én hozattam be fertőtlenítős kézmosót és az egész szoba ezt használta.
Az egyik csaj átvérzett éjszaka és aztán hiába kért tiszta lepedőt, majdnem egy teljes napig fekhetett a véres lepedőjén. A csecsemősök között vannak nagyon bunkók, ha szerencséd lesz akkor akad többgyerekes szobatársad és tőle megtudakolhatsz ezt-azt, mert ha épp tahó nővérkét fogsz ki, akkor aztán semmit meg nem mutat és még örülj ha be nem szól. Persze vannak aranyosak is köztük.
Lehet kérni privát szobát, de le kell tejelni a szülésznőnek, mert különben esélyes sincs bekerülni (alapítványi szoba, csekken fizethetsz érte), ezek 2 ágyasak, a rendes kórtermek 6 ágyasak. Sok a kissebbségi, mindent zárj el, vagy vigyél magaddal ha nem vagy a teremben, és csak minimális kp vagy műszaki cucc legyen nálad mert sok a lopás.
Én feküdtem a sebészeten is, az is lepukkant volt ugyan, de az ott dolgozók hozzáállása messzemenőleg jobb volt, mint a gyerekágyas osztályon. De azt a pár napot ki lehet bírni, úgyis a babáddal elszel elfoglalva (room in van, csak fürdetésre viszed be a nővérszobába a babát, vagy ha pl fürdeni mész...)
könnyű szülést és boldog babázást!
Szia!
Én nem osztom ezt a véleményt. Szerintem jó hely. Idén Januárban szültem ott, választott orvos és szülésznő nélkül, csak úgy beestünk hajnali kettőkor. Két váltást is megértünk. 3 napot voltunk utána az újszülött osztályon,6 ágyasban. Az ágyak is modernek. Mindenki rendes és aranyos volt velünk.A gyerekorvosok is nagyon lelkiismeretesek.
Csak jót tudok mondani.
Egyedül a mosdók állapotával nem voltam megelégedve, minden mással igen. A szülőszobák is nagyon felszereltek, kádban vajúdtam szinte végig,. volt zene, hoztak nekem mécsest is, és csak akkor vizsgálgattak, ha muszáj volt, egyébként békén hagytak.Mindezt fizetett orvos nélkül.
:)
Mindenesetre drukkolok, hogy könnyű legyen a szülés, akármelyik kórház mellett döntesz is.Mikor várható a baba?
Több emberrel.együtt
rákos volt de sokkban hallhatott meg mert anya mesékte hogy elötte szeme láttára haltak meg sokan ő meg nem birta.
62 éves volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!