Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 33 hetes múltam, ma voltam...

33 hetes múltam, ma voltam dokinál, aki C1100-ban határozta meg a méhszájamat. Azt mondta, lehet, hogy nem húzom ki június elejéig, hanem előbb meglesz a Babó. Nagy gond ilyen korban, ha kicsit kinyílt a méhszáj?

Figyelt kérdés
Mondjuk azt mondta, hogy nyugodtan éljem az életemet, mint eddig, szeretkezni is lehet, ezért gondolom, sokaknál van már ebben a korban, hogy kicsit megrövidült és kinyílt a méhszáj. Tapasztalatokra lennék kíváncsi! Köszi!
2008. ápr. 23. 17:34
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ne izgulj! Én június 05-re vagyok kiírva, a doki azt mondta a múlt héten, hogy "ezt a csatát megnyertük" de legalább 3 hetet bírjak ki, utánna már mehetek szülni. Vigyázz magadra,pihenj sokat, aztán a 36. hét után már mehetsz te is.
2008. ápr. 23. 17:53
 2/6 anonim ***** válasza:

Én is 33 hetes vagyok, és vérezgetek. Nekem 1000 a méhjszájam, de pár hete még 2000 volt. Engem is fenyegetnek a koraszüléssel.

Feküdj sokat, akkor nem nyomja a baba lefele magát, és egyáltalán ne jelenti azt , hogy előbb megszülsz. A 36. hétig szeretik, ha kihúzzuk, de ha megszületik, akkor sem lesz baj.

De ne izgulj, én is júni 7-én fogok szülni!!! :-))

2008. ápr. 23. 19:40
 3/6 anonim ***** válasza:
Szia.Nekem a 30.tól volt nyitva a méhszájam épp úgy mint neked.1hetet befektettek, ellenőrzésre,no-spa , és pipolfen társaságába.Egyszer be is vettem, és úgy kiütött,mintha agyonütöttek volna.Utána semmit nem voltam hajlandó bevenni.Otthon ugyanúgy éltem mint előtte, főztem ,mostam, takarítottam, de pihi volt 2óránként.40+2 napra szültem.Úgyhogy ne aggódj.A pihenés nem hülyeség, és ha fekszel emeld meg a lábad 1-2 párnával.Nekem ezt javasolta a dokim, és bejött.A kórházban is azoknak akik visszatartáson vannak megemelik az ágyuk végét, nem is kicsit.
2008. ápr. 23. 23:12
 4/6 anonim ***** válasza:
SZIA,NEKEM TILOS A SEX A FERTÖZÉSEK MIATT,NEKEM C 1111,NEKEM IS ELÖRÉBB HOZTÁK A SZÜLÉST 3 HÉTTEL,DE SEMMIT NEM JELENT,VISZONT RENGETEG FEKVÉS KELL,HOGY NEHOGY KORA SZÜLÉS LEGYEN,MERT NEKEM MÁR EGYSZER BEINDULT ÉS INFUZIOVAL ÁLLITOTTÁK MEG,AKKOR 32 HETES VOLTAM,MOST 35 HETES VAGYOK,2 HETET JOSOLT A DOKIM,DE CSAK SZIGORU FEKVÉS MINIMÁLIS SÉTÁVAL.
2008. ápr. 24. 10:57
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, pihenni fogok sokat és megfogadom a tanácsokat, hogy polcoljam fel a lábam. Remélem kihúzza az idejét a kislányom! :)
2008. ápr. 24. 17:06
 6/6 anonim ***** válasza:
Szia!!!De sietős a kislányoknak.Én is 33 hetes multam,és sajnos pot így vagyok mint te.Június 5-10 re vagyok kiírva.De az orvosom szerint azt mondta még kb 4 hetem lehet szülésig.Boldog babavárást!!!!És pihenj sokat.Amúgy énis kisleányt várok.
2008. ápr. 24. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!