Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Kedden szülök indítással. Van...

Kedden szülök indítással. Van valakinek erről tapasztalata?

Figyelt kérdés
Kicsit félek, bár nem első baba. Már benn fekszem és a keddet tűzték ki. Állítólag zselés módszerrel fognak indítani és erről szeretnék olvasni tapasztalatokat.
2012. máj. 19. 15:21
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
A branültől? Tényleg? Volt valami rossz tapasztalatod?
2012. máj. 19. 19:41
 12/19 A kérdező kommentje:
a tű az egyetlen fóbiám és nagyon rettegek tőle. a szüléstől nem félek, de a szúrástól igen. kezelés hatására eljutottam odáig, hogy a vérvételen már nem sírok. de a branül még kikészít.
2012. máj. 19. 19:54
 13/19 anonim ***** válasza:
Nekem a 41 hét végén indították. 2 ujjnyi volt a méhszáj. Előkészítés után burkot repesztettek, 20 perc múlva beindultak a fájások 10 majd 5 percesek. Később kaptam oxit, akkor erősödtek... de utána hamar meglett a baba. Indítástól 5 órán belül már a varrással is végeztünk. Kicsit nehezen ment a kitolás, de nem volt semmi probléma.
2012. máj. 19. 20:23
 14/19 anonim ***** válasza:

En inkabb a zselet hagynam ki.Az oxitol nem kell felned.Nekem feltettek,2 napig ment es nem tortent semmi tole.Jo modszer a zsele helyett es termeszetes inditas lehet egy kis szex,ugyanis a sperma is prosztaglandint tartalmaz,es puhitja a mehszajat.

Figyelem Cytotec elkerulendo!!!!!!!!!!!

Van ahol meg most is azzal inditanak szulest,kerdezz ra es ne engedd,hogy felhelyezzek,ha esetleg azt akarjak.

2012. máj. 19. 21:11
 15/19 A kérdező kommentje:

a szex idebenn a kórházban sajnos nem kivitelezhető. :)

az oxi nekem mindig a poklot hozta el pár percen belül. :(((

2012. máj. 19. 21:34
 16/19 anonim ***** válasza:
Szülésznő ismerősöm mesélte, hogy egy szülőnőjük bekerült a kórházba, de a fájások még nem voltak túl jók, ekkor az nő és férje kitessékelt mindenkit a szobából azzal, h fél óráig ne zavarják őket. :) Ő olyan kórházban dolgozik, ahol az anyák eleve a szülőszobán vajúdnak és minden szoba rendesen el van különítve.
2012. máj. 19. 22:06
 17/19 anonim ***** válasza:

Szia nekem is inditásos volt.

Ilyenkor muszáj az oxitocin is sajnos,felerősíti a fájásokat!!

Nekem volt egy 9 órakor burokrepesztés,majd elötte már kaptam az oxit,burokrepesztés után már jöttek is a fájások,kb 5 perc után.

11 órától már komoly volt,13 tól pedig jöttek a tolófájások.

Engem féltettek az inditásostól de nálunk is muszáj volt,mert féltek,hogy trombózist kapok...szúrnom is kellett magamat a terhesség alatt!

2012. máj. 20. 15:44
 18/19 A kérdező kommentje:
ma derült ki, hogy mégsem indítanak holnap a méhszáj miatt. még nem áll készen. pedig már beleéltem magam. azért köszönöm a válaszokat.
2012. máj. 21. 17:08
 19/19 anonim ***** válasza:

Semmi probléma az indítottal.Nekem 4 szülésem volt.3 spontán 1 indított.

9-kor bekötötték az infuziót és 11:50-kor született meg a kisfiam.

Gyors volt,de az utolsó fél óra brutálisan fájdalmas.

4300 és 62 cm-rel született.

Könnyű szülést!

4 gyerkőc anyukája

2012. máj. 22. 07:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!