Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mo-n tényleg ilyen szépek és...

Mo-n tényleg ilyen szépek és tökéletesek a szülészetek mint ahogy azt a 9 hónap műsorban látható?

Figyelt kérdés

Szlovákiai vagyok és ma is csak ámultam hogy milyen szuper szülészet és újszülött osztályt mutattak be. Ez konkrétan fizetős volt?

És egyébként is mindig olyan szépnek tűnnek amiket bemutatnak.

2012. máj. 19. 14:43
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Szombathelyen nagyon szép a szülészet. 3 szoba van+vajúdó. Pár éve újították fel, nagyon igényes.
2012. máj. 20. 07:22
 12/19 anonim ***** válasza:
Pécsett is gyönyörűen felújított s szülészet, különálló szülőszobák vannak, sarokkáddal, az alternatívban bordásfal és mindenhol labda, szinte teljesen új minden.
2012. máj. 20. 09:10
 13/19 anonim ***** válasza:

A SOTE II-n szép 1 ágyas szülőapartmanok vannak, a szülészeti része gyönyörű és higiénikus, a 3. babámat fogom ott szülni. Van bordásfal, labda, kád. minden szülőszobához saját fürdő van. Viszont a gyerekágyas részt nem minősítem és a terhespatológiát sem, ahol a szoba közepére omlott a vakolat.

Tegnap a Telki Magánkórház volt a műsorban, ott kemény 100ezreket kell fizetni a szülésétr és az ott tartózkodásért.

2012. máj. 20. 12:11
 14/19 A kérdező kommentje:

Tehát akkor úgy van valahogy ahogy nálunk is pár kivétellel. Dunaszerdahelyi járásban szültem mind3 gyerkőcöm. Ezalatt 3 szülészeten, mert közben mindig újitottak. De a fizetős részt én nem láttam, pont az ára miatt. Egyébként a sima is tiszta és "szép" de átlagos, az apartmanokat szintén nem láttam, abból is van olcsóbb és drágább is.

Csak mindig nézem ezt a műsort és feltűnt nekem,hogy mindenhol a szépet mutatták. Azt hittem, hogy tényleg igy van mindenhol. Kár, hogy csak akkor kapsz ilyen szolgáltatást ha megfizeted. Nem tudom ezt miért nem lehet mindenhol általánossá tenni. Valószinű erre még nagyon sokat kell várni, talán már a lányaink ingyen is szépet kapnak majd.

Köszi a válaszokat! :)

2012. máj. 20. 14:14
 15/19 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=pm2uPRcX2m8

Én ebben a kórházban szültem. Nagyon szépek a szülőszobák. Nem az a hagyományos undorító földtől plafonig zöld csempés helység, rácsos szülőágyakkal.

2012. máj. 20. 21:50
 16/19 anonim ***** válasza:

Én a pécsi szülészetről tudok nyilatkozni. Nem egészen az van, amit a műsorban előadtak. Az a "VIP kórterem" gyakorlatilag elérhetetlen földi halandóknak. A szülészet igazgatója fenntartja a saját betegei részére, más oda nem mehet.

Amúgy nem lepukkant a szülészet, tiszta, és nagyjából korszerű, de azért messze van attól a VIP szobától amit ott mutogattak.

2012. máj. 21. 01:15
 17/19 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=rpnFFyzrr3k

Én ebben a kórházban szültem és tényleg így néz ki, ahogy bemutatják. Fel van szépen újítva, ha szabad az alternatív szülőszoba, akkor ott is lehet szülni bárkinek, amúgy a többi szülőszoba is egy ágyas. A gyermekágyas osztályon az egy ágyas szobáért kell fizetni, amúgy a 2-3 ágyas szobák is szépek és két szobára jut egy fürdőszoba, amivel én meg voltam elégedve szintén.

2012. máj. 21. 01:35
 18/19 anonim ***** válasza:
Szombathelyen nem kell külön fizetni, csak a csecsemőrészlegen a VIP szobákért. A szülészeten abba a szobába kerülsz ahol éppen hely van, ha senki nem szül Te választhatsz. Mind a 3 nagyon igényes, egyik szobába fürdőkád, másikba bordásfal, a harmadikba franciaágy féleség van, és labda mindenhol. Minden szobához zuhanyzó. Szép is és rendesek is.
2012. máj. 21. 07:29
 19/19 A kérdező kommentje:
Köszi nektek is! :)
2012. máj. 21. 14:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!