Mo-n tényleg ilyen szépek és tökéletesek a szülészetek mint ahogy azt a 9 hónap műsorban látható?
Szlovákiai vagyok és ma is csak ámultam hogy milyen szuper szülészet és újszülött osztályt mutattak be. Ez konkrétan fizetős volt?
És egyébként is mindig olyan szépnek tűnnek amiket bemutatnak.
Előző vagyok!
Illetve vannak alternatív lehetőségek is a legtöbb helyen pl: fürdőkád, bordásfal...
Személyes tapasztalatom a nyíregyházi kórházzal kapcsolatban van. Bár a műsort nem láttam, de én 100%-ban meg voltam elégedve az ottani körülményekkel és a dolgozókkal is.
A barátnőm Ajkán szült és a két kórház ég és föld. Az ottani körülmények a nyíregyházi 30 évvel ezelőtti állapotát tükrözik.
Bővebben is tudok mesélni a különbségekről, ha érdekel.
Ez egy valós kórházi helyzet. Alapítványi kisfilm, de általában ilyenek a kórházak Mo-n
Nem. Mindenhol a legjobbat mutatják, de esélyed sincs, hogy oda kerülj:-)
Múltkor a Debreceni Klinikát mutatták be, hogy micsoda 1 személyes szülőszobák vannak, meg a szobák is milyen csúcsszuperek. Ebből annyi az igazság, hogy összesen 1 db 1 személyes szülőszoba van, a többiek meg egy nagy légtérben vannak egymás mellett. Ha nagy szerencséd van, csak akkor lesz üres az az 1 szülőszoba, ami emberséges. A szobákból is azt mutatják be, amiért éjszakánként 20ezer forintot kell fizetned, és ez sem mindig szabad.
Gondolom a többi kórházat is így mutathatják be.
Én ezt a műsort most láttam. A telki magánkórházról szólt. Az tényleg olyan mint a képen, filmen. De meg is kérik az árát rendesen... a honlapon el lehet olvasni mennyibe kerül normál hüvelyi szülésnél az a pár nap amit ott töltesz, császárnál meg még több. Annyiért már nézzen is ki úgy.
Ez nagyon nem általános állapot.
http://www.youtube.com/watch?v=D-JShA5zWFg
Ez a nyíregyházi kórház!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!