Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mo-n tényleg ilyen szépek és...

Mo-n tényleg ilyen szépek és tökéletesek a szülészetek mint ahogy azt a 9 hónap műsorban látható?

Figyelt kérdés

Szlovákiai vagyok és ma is csak ámultam hogy milyen szuper szülészet és újszülött osztályt mutattak be. Ez konkrétan fizetős volt?

És egyébként is mindig olyan szépnek tűnnek amiket bemutatnak.

2012. máj. 19. 14:43
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Én azt a műsort konkrétan nem láttam, szóval nem tudom, h mit mutattak be, de itt se álom egy szülőszoba. Igen, a higénia az tökéletes! De kórháza válogatja, h melyikben milyen a szülúőszoba. Debrecenben pl van a hegyományos része, ahol van egy szülőágy, hagyományos berendezéssel, és kész, meg van különeső rész is, amit kérhet az anyuka (ingyen) ahol az apuka vagy vmilyen rokon bent lehet vele, színes (nem zöld, tipikus kórházi csempékkel) Meg ugye van a hagyományos vajúdó, ahol egy légtérben, függönnyel elválasztva van 7-8 anyuka is akár... persze ezt is lehet különálló helységben is :) Szóval igény válogatja, h ki miben szül :)
2012. máj. 19. 14:53
 2/19 anonim ***** válasza:

Előző vagyok!

Illetve vannak alternatív lehetőségek is a legtöbb helyen pl: fürdőkád, bordásfal...

2012. máj. 19. 14:54
 3/19 anonim ***** válasza:

Személyes tapasztalatom a nyíregyházi kórházzal kapcsolatban van. Bár a műsort nem láttam, de én 100%-ban meg voltam elégedve az ottani körülményekkel és a dolgozókkal is.

A barátnőm Ajkán szült és a két kórház ég és föld. Az ottani körülmények a nyíregyházi 30 évvel ezelőtti állapotát tükrözik.

Bővebben is tudok mesélni a különbségekről, ha érdekel.

2012. máj. 19. 14:55
 4/19 anonim ***** válasza:

Ez egy valós kórházi helyzet. Alapítványi kisfilm, de általában ilyenek a kórházak Mo-n

http://www.youtube.com/watch?v=-kNAX5GVZpI

2012. máj. 19. 14:55
 5/19 anonim ***** válasza:

Nem. Mindenhol a legjobbat mutatják, de esélyed sincs, hogy oda kerülj:-)

Múltkor a Debreceni Klinikát mutatták be, hogy micsoda 1 személyes szülőszobák vannak, meg a szobák is milyen csúcsszuperek. Ebből annyi az igazság, hogy összesen 1 db 1 személyes szülőszoba van, a többiek meg egy nagy légtérben vannak egymás mellett. Ha nagy szerencséd van, csak akkor lesz üres az az 1 szülőszoba, ami emberséges. A szobákból is azt mutatják be, amiért éjszakánként 20ezer forintot kell fizetned, és ez sem mindig szabad.

Gondolom a többi kórházat is így mutathatják be.

2012. máj. 19. 15:03
 6/19 anonim ***** válasza:
(Debrecenben 4 egyszemélyes szoba van, 1,5 hete szültem ott, tehát ez egészen biztos. :))
2012. máj. 19. 15:11
 7/19 anonim ***** válasza:
Én a linkelt kórházban szültem. Kádban és bordásfalon is vajúdhattam volna, na meg a labdát is ajánlgatták. Nekem nem kellettek. Szülhettem volna négykézláb is, de nem akartam. Pedig nem volt fogadott szülésznőm. Egyébként van egy egyágyas szoba az 2500 egy éjszakára. A szülőszobák viszont mind különállóak és van belőlük vagy hat.
2012. máj. 19. 15:17
 8/19 anonim ***** válasza:

Én ezt a műsort most láttam. A telki magánkórházról szólt. Az tényleg olyan mint a képen, filmen. De meg is kérik az árát rendesen... a honlapon el lehet olvasni mennyibe kerül normál hüvelyi szülésnél az a pár nap amit ott töltesz, császárnál meg még több. Annyiért már nézzen is ki úgy.

Ez nagyon nem általános állapot.

2012. máj. 19. 15:23
 9/19 anonim ***** válasza:
én a sote 1-en vagyok éppen és nincs okom panaszra. szerintem nem őskori, nagyon tiszta és kényelmes, emberséges.
2012. máj. 19. 15:24
 10/19 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=D-JShA5zWFg

Ez a nyíregyházi kórház!

2012. máj. 19. 16:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!