Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha megegyeztünk az orvosommal...

Ha megegyeztünk az orvosommal egy árban, de kiderül, hogy császár lesz, akkor ez változtat valamit az áron?

Figyelt kérdés
Eredetileg 60ezret beszéltünk meg, és vizsgálati díjat nem fizetek.
2012. máj. 14. 23:46
 1/7 anonim ***** válasza:

Én sürgősségis lettem!

Többet adtunk!

2012. máj. 15. 05:20
 2/7 Adilari ***** válasza:
Akkor többet szoktak kérni!Kérdezz rá!
2012. máj. 15. 06:34
 3/7 anonim ***** válasza:
szerintem meg, ha 60-at kér, akkor 60-at adj. Ha nagyon elégedett vagy és úgy érzed, hogy keveset adtál, akkor majd a 6hetes kontrollon adsz, ha tudsz (azon amúgy már nem kell fizetni akkor sem, ha amúgy fizetsz vizsg.-i díjat). ez legyen az utolsó, amin stresszelsz. A pénzt meg szülés végén, után szokták odaadni.
2012. máj. 15. 07:10
 4/7 anonim ***** válasza:
Mi is megegyeztünk. De külön nem beszéltük meg, hogy ha sima akkor ennyi, ha császár akkor annyi... Nekem programozott császár lett, mert nem fordult be, ezt már előre tudtunk ill. számítottunk rá. De nem adtam többet, hanem annyit amennyit megbeszéltünk. Nem volt semmi gond ezzel, sőt a másodikat is Nála szültem természetes úton, szűk másfél évvel a császár után!
2012. máj. 15. 13:51
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ha megbeszéltétek akkor biztosan szól, ha nem felel meg neki ez az összeg. Mindenesetre elég gusztustalan, hogy előre megmondják mennyit kérnek, hacsak nem magánkórház.
2012. máj. 15. 16:43
 6/7 A kérdező kommentje:
Nem gusztustalan. Az orvos is ember, aki hiába 24 órában orvos, de neki is van élete, magánélete, szabadideje. Ha azt akarom, hogy a szabadidejét a családja helyett rám szánja amikor rám jön a szülhetnék akár éjszaka, akkor jogos, hogy ezt honorálom.
2012. máj. 15. 17:33
 7/7 anonim ***** válasza:
5.vagyok. Én is honoráltam és így gondolom, ahogy te, de nem előre megbeszélt összeggel. A hálapénz az elvégzett munkáért jár. Számlát ad róla, adózik? Nem, tehát előre ne mondjon összeget szerintem. De mindegy, nem ez volt a kérdés.
2012. máj. 15. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!