Császár után hasleszorító pánt? Jó, ha van? Milyet vegyek? A pánt szimpibb, mint a bugyi. És mekkorát vegyek? Mármint mihez viszonyítsak? A terhesség előtti méretemhez?
Figyelt kérdés
2012. máj. 10. 16:16
1/7 anonim válasza:
Én azt olvastam,hogy nem j,mert akkor nem dolgozik a hasizmod ,mert a hasleszorító dolgozik helyette, és nem húzódik úgy vissza.
2/7 anonim válasza:
En termeszetesen szultem, de hasznaltam hasleszoritos ovet (terhesseg elotti meret). Szules utan egy honappal lapos volt a hasam. JElenleg a masodikkal vagyok terhes, vele is hasznalni fogom.
3/7 anonim válasza:
Nekem az egyik nőgyógyász javasolta császár után.Én bugyit vettem,1-el nagyobb méretet mint amilyen voltam,de nem bírtam magamon elviselni egy percig sem.Nagyon fájt amikor rajtam volt emiatt nem használtam.
4/7 anonim válasza:
én nagyon szerettem,ha levettem nagyon kényelmetlen volt nélküle.én bugyit felvettem és rá a szorító,biztos ami biztos.:)
5/7 anonim válasza:
Első vagyok, első terhességemnél használtam (igaz,hogy nem sokat) , kényelmesebb volt vele ,mert tartotta a hasamat! De nehezen húzódott vissza a hasam, még 4 hónap után is egész nagy pocakom volt, második szülés után nem használtam és egy hónappal császár után már nem is látszott,hogy szültem. De szerintem ez (talán) függ a baba méretétől is,mert kisfiam nagy baba lett, kislányom viszont kicsi. Ismerőseim közül akik császárral szültek ők azt mondják,hogy kényelmes volt nekik, akik viszont simán szültek, nekik nem.
6/7 anonim válasza:
Nagyon kényelmes, mert összetart, mintha egy "tokban" lennél. Viszont egyáltalán nem hasznos, mert sokkal nehezebben regenerálódnak az izmok, szövetek, hiszen nem kell dolgozniuk. Egyébként a méretet szülés után kell levenni a pocidról, és az alapján venni.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi Nektek!
Szerencsére a kórházban lehet kapni, majd szülés után letotyogok... :)
2012. máj. 11. 15:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!