Budapesten van valahol családias kórház? Melyik az? (baba-és anyabarát)
A Bajcsy jó, de nem mondanám kifejezetten családias, baba- és anyabarát kórháznak. Csak egy kórház, ki lehet bírni 3 napot szülés után. Vannak alapítványi szobái, én olyanban voltam, az jó volt, de a közös zuhanyzók és wc-k borzasztó igénytelen állapotban vannak (valószínűleg az anyukák miatt, de takaríthatnának gyakrabban is a takarítók). A csecsemősnővérek sem igazán kedvesek, nagyon rámenősnek kell lenni velük, és nem fölvenni, hogy türelmetlenek az emberrel.
Az orvosok és szülésznők normálisak, ha nem fogadod fel őket, akkor is.
A Bajcsy nekünk nagyon bejött. A Baba végig velem volt, Apuka bármikor bejöhetett, számomra ez maximálisan elég volt. Az orvosok és a nővérek kedvessége csak hab a tortán :-)A következő Babát is ott szeretném szülni, nagyon pozitív élmény volt a terhesgondozás, a szülés és a gyerekágy is.
(És mellesleg, nem éreztem úgy, hogy mindenki csak a pénzt várja ... A dokimon és a szülésznőn kívül senki más nem kapott.)
Uzsoki is nagyon szuper, nagyon szépen felújított.
Kényelmes, és nyugis. A pici veled lehet végig a csecse,ősök kedvesek, egy nyanyát kivéve, a nővérek nagyon figyelmesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!