Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után mennyi idővel...

Szülés után mennyi idővel vettétek újra kezetekbe a háztartást? Úgyértem minden napi feladatot, mint előtte?

Figyelt kérdés
2012. máj. 12. 11:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Amint hazaértem.Voltunk olyan hülyék az urammal,hogy a 100 km-re élő anyósomat elhívtuk hozzánk pár napra,főzhettem,moshattam rá,kiszolgálhattam,szóval frankó volt :(
2012. máj. 12. 14:48
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
mindent én csináltam egyből egyet kivéve, a takarítást heti egyszer a férjem csinálta, mert a gyereket le se lehetett tenni jóformán. Aztán pár hónap múltán ketten csináltuk a hétvégi takarításokat, felét a férjem, felét én. Kb 10 hónapos kora óta csinálom egyedül, de a férjem így is besegít sokszor, együtt pucolunk ablakot amíg a kicsi alszik, közben elvagyunk, röhögünk, nagyon rendes a férjem ebből a szempontból, tényleg, de a hétköznapokban ki van szolgálva, még a nassolni valót is felszolgálom neki, de a takarításban segít. Viszont minden egyebet én intézek (bevásárlás, főzés, mosás, vasalás, napi takarítások, téligumicsere, stb)
2012. máj. 12. 17:00
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Na én nem bírtam volna még aznap hozzákezdeni. 2 hét után birtam elkezdeni addig a párom csinálgatta szépen lassan én is belefolytam. Császáros voltam de nem a fájdalom miatt nem bírtam takarítani hanem a kialvatlanság miatt.
2012. máj. 12. 18:32
 14/15 anonim ***** válasza:
Vasárnap délután jöttünk haza a kórházból, hétfő reggel már porszívóztam, felmostam, miután a férjem elment dolgozni. Tehát engem az első szülés után sem kényeztettek, de nem is bántam.
2012. máj. 13. 14:28
 15/15 anonim ***** válasza:
Már most tiszta ideg vagyok attól, hogy hogyan fog várni a lakás, amikor kijövünk a picurral a kórházból, párom nem egy házitündér. Azonnal fogom kezdeni a munkát! Jah, hogy segít-e valaki? Természetesen nem. Elég fura lenne ha más mosná ki a bugyijaimat, más turkálna a konyhaszekrényemben, nem? Azért vagyunk mi hárman a CSALÁD, hogy megoldjuk.
2012. máj. 14. 14:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!