Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után mennyi idővel...

Szülés után mennyi idővel vettétek újra kezetekbe a háztartást? Úgyértem minden napi feladatot, mint előtte?

Figyelt kérdés
2012. máj. 12. 11:45
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
84%

Ahogy hazaértem a kórházból :(,sajnos nálam nem tolakodtak a rokonok,barátok,hogy mit segíthetnek.

Császáros voltam,ígényeltem volna,hogy legalább 2-3 napig segítsenek.Anyósnak még Én voltam a rossz,hogy mért nem vacsorával vártam az unokalátogatóba.

2012. máj. 12. 11:52
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
A férjem 2 hetet volt otthon, addig felváltva csináltuk a dolgokat, aztán amikor mar nem volt otthon, akkor egyedul. Onnantól főztem is, amíg otthon volt, hozott kaját az egyik menüs étteremből.
2012. máj. 12. 12:06
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Nálam meg tolongtak a vendégek, sógor, anyós családostul és nekem kellett őket megebédeltetni. Miután hazajöttünk a kórházból másnap már jöttek. Gondolom normális családnál a kaját viszik és nem elvárják.
2012. máj. 12. 12:07
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Rögtön,ahogy hazamentem a kórházból,nem volt segítségem,és itt volt a 2,5éves kisfiam is.
2012. máj. 12. 12:24
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
A lányom után 2 nap múlva mert csak annyit volt itthon a férjem. A kisfiam után fel sem bírtam állni szinte mert nagy súllyal született és mindent szétberhált alul. Na a lényeg hogy 1 hét után visszament a férjem dolgozni én egyedül 2 gyerek + nagy ház. Vért izzadtam szinte de nem tudtam mit tenni. Most 4 hetes a kicsim a tejem meg elfelé megy annyit rohangálok. Innen üdvözlöm az egész családomat!
2012. máj. 12. 12:28
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Egy hétig volt itthon a férjem, és még kb 1 hónapig rendeltem a kaját.

A takarítást és a vasalást elmismásoltam, a lényeget megcsináltam, amit nagyon muszáj volt (pl mosás, teregetés, nagyjából rendrakás, néha porszívó).

Így volt mindkét szülés után.

Igazából az volt a nagy segítség, hogy nem főztem, hanem rendeltem.

2012. máj. 12. 12:38
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
A kórházból hazaérve!
2012. máj. 12. 12:43
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
A fiammal még elkényeztettek(4hónaposan költöztünk, addig nem volt "háztartásom"), de a csajosom után kb ahogy hazaértem, és a védőnőt kitettem a lakásból nekiállhattam takarítani, mosogatni, mosni, kiságyta pakolni...
2012. máj. 12. 12:47
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
A mindennapi feladatot "mint előtte" úgy 6 hét után. Császáros voltam, anyósom úgy 5 napig volt nálunk, egyszer takarított ki, főzőtt, vasalt (ami belefért abba az 5 napba...:))Más segítségünk sajna nem volt. Amikor itthon volt a férjem ő főzőtt vagy hozott ebédet, amikor dolgozott maradékot ettünk, vagy olyat ami gyorsan kész van. Takarítani is segített, de meg kell mondanom elég tessék-lássék volt, ami akkor nem zavart minket...:) Gyakorlatilag a házimunka amit csináltam (az első 6 hétben): mosás, ruha teregetés, vasalás (de ezeket is csak a 2. hét után), főzésnél segítettem, porszívózás, apránként portörölgetés. Hat hét után már mindent úgy csináltam mint előtte, kb.ez volt az az idő amikor már fizikailag is meg tudtam rendesen csinálni és belerázódtam az új feladataim ellátásába is. Volt, hogy ez idő alatt úszott minden, de én nem tudtam és nem is akartam ezzel foglalkozni. Szerencsém volt, hogy nem is várták el tőlem... Tudom a második gyereknél már nem lesz ilyen "aranyéletem"...:)
2012. máj. 12. 14:11
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
ahogy hazamentünk a kórházból,már másnap,én takarítottam,főztem.
2012. máj. 12. 14:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!