Engedjem a terhesség-megszakítást vagy nem?
21 hetes terhes vagyok és a kisbanámnál kétoldali vesetágulatot találtak amely növekszik és most 17mm.
Az orvos szerint a baba életképtelen lesz ha megszületik és meg kellenen szakítani a terhességet. Ezek szerint ha most elveszik akkor még él nem? most akkor meg kell szülnöm már?
Sziasztok!
Még egyben vagyunk hálistennek. A b.o. 18*27mm a j.o. pedig 12*18 a tágulat. Közeben terhességi cholestasis miatt is kezelnek. Igazából én sem tudok róla sokat, de viszketek 1 hete éjjel-nappal és már kínszenvedéssé vált. Remélem nem kell emiatt hamarabb befeküdni, mégcsak 32 hetes vagyok. csütörtökön megyünk Debrecenbe, pénteken pedig hasi uh-ra megyek az én vesémmel.
Drukkolok!
Hidd el minden rendben lesz!
Hello mindenkinek!
Elnézést hogy nem irtam de nem tudtam a kórházbl írni.
A kisfiam 3600grammal és 53 cm-elszületett.
Másfél hete készült róla vesescintigrafia, desajnos még nincsn eredménye, ez dönti el hogy kell-e műteni vagy sem. Ha meg is műtik akkor ez csak egy ehermentesítő műtét lenne a végleges műtét előtt. 1 éves kor előtt nem túl előnyös ezért nem szívesen műtenék meg. Én is abban bízom hogy nm kellesz műteni, éstalán mire betölti az 1 évet visszahuzodik a tágulat. Most az eredményrevárunk ha az megvan akkor meignt irok majd. Egyébként látszólagos teljesen tünetmentes, nagyon szép baba és bárhogyan is lesz nekem megérte megszülnöm!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!