Milyen az a ballon tágítás? Előző kérdezőnél olvastam!
Figyelt kérdés
2009. jún. 25. 12:45
1/3 anonim 

válasza:

Szia!
Még nekem sem volt hozzá szerencsém, de nem is szeretném! Előző kérdező vagyok amúgy!
Én úgy tudom, hogy felhelyeznek a méhszájhoz valamit amit picit felfújnak (ez a ballon), kilóg belőlünk egy valami alul amin zacskó van és oda folydogál a magzatvíz és egyéb trutyi :(
Ezt egy éjszakán át hagyják és ez ami tágít! Aztán remélhetőleg kitágulunk tőle és jöhet az indítás!
Állítólag ettől lehet még wc-zni menni bár nehezen tudom elképzelni, de biztos így van! Szóval nagyon szeretném megúszni ezt!!!
Neked is fennáll ez?
Hány hetes vagy?
2/3 A kérdező kommentje:
Nem,szerencsére mert borzasztóan hangzik:(3.babám januárban jön és program császárral!
2009. jún. 25. 15:28
3/3 anonim 

válasza:

akkor én ilyen nőt láttam pár napja a kórházban:(
húzta a zacskót(véres) maga után,borzalmas!!sétált!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!