Amíg a baba mozog tényleg nem esélyes a szülés megindulása?
Figyelt kérdés
2012. máj. 10. 19:17
1/5 anonim válasza:
A baba sosem fog teljesen leállni a mozgással, csak picit kevesbedik a mozgással töltött idő és nem fog úgy ficánkolni. Ha a baba egyáltalán nem mozog, az nem jó jel.
2/5 anonim válasza:
Nekem még a szülőszobán is mozgott mindkettő :) De itt azt kell figyelni, hogy a kezdeti "sok" mozgás mikor "ritkul", ill. változik a jellege. Abba sosem fogják hagyni a mozgást /még jó...:)/, de pl. amikor már nagyon kevés a hely, nyilván nem tud megpördülni, inkább csak a lábikáival kalimpál.
3/5 anonim válasza:
Az én fiam vajúdás közben is ugyanúgy mozgott,mint előtte.
4/5 anonim válasza:
Nekem is végig mocorgott a vajúdás alatt..
5/5 anonim válasza:
Az én Fiam is ugyanúgy szétrúgott belülről még a szülés napján is, mint a korábbi hónapokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!