Szülés közben repedt a hüvelyed?
3x szültem, az elsőnél a doki kézzel tépte szét a méhszájamat, és a hüvely is kapott belőle :(
Akkor szépen összevarrt, szinte nem is lehetett érezni.
Azóta 2x szültem még és most vettem észre, hogy a heg mintha "megnyúl"t volna.
Nem vált szét, nem vérzik, de a 2 sebszél már nincs szorosan egymás mellett, kb. 3-4 mm van köztük
Valakinek varrták a hüvelyét?
Nem tapasztaltál hasonlót?
Érdemes dokinak szólni, ha amúgy nem okoz gondot?
mi az, hogy kézzel tépte szét??jaj de rosszul hangzik...
nekem volt gátmetszésem és repedt is a hüvelyem, ennek 1,5 éve,de megmondom őszintén nem nézegetem, fogdosom, így nem tudom mi van ott lent....
Nekem repedt, varrtak is, szerencsére nincs vele gondom.
Szerintem annyit érdemes említeni a dokinak, hogy nézzen már rá. 3 szülés után lehet, hogy érdemes lenne egy hüvely plasztikát csináltatni. Bár azt írod, hogy nincs vele gondod. Akkor nem muszáj.
Azért ha legközelebb szűrésre mész, mutasd meg neki, de én annyira nem aggódnék. Persze számít, hogy mikor szülted az utolsót. De ha nincs semmi panasz, nem valószínű, hogy nagy baj van. Inkább csak most tűnhetett fel, hogy az utolsó varrás után nem úgy áll, mint az első kettő után. Nekem is csak 6 hónap után tűnt fel :)
Üdv: egy 4 gyerekes anyuka
:(
Babám szívhangja 50 lett, viszont már beékelődött, császározni nem tudott volna...de nem voltam kitágulva, nem nyomhattam. Ezért kézzel szó szerint széttépte, minten fájdalomcsillapítás nélkül :(
Én sem nézegettem :) csak ahogy a tampont helyeztem fel akkor vettem észre
ááááá te jó ég....ez nagyon durva!!!és minden rendbe lett a picivel??te hogy voltál képes megint szülni??elég megrázó élmény lehetett....
1.
6 hónapja szültem utoljára.
Csak az elsőnél varrtak, a másik kettőnél gátvédelem volt és nem történt sérülés.
Hát igen, horror volt, de a babának semmi baja nem lett, szerencsére! :)
A második szülésem a horror után 14 hónapra volt. :)
másfél óra röhögés közben született meg :)
Utána megágyaztam magamnak , lezuhanyoztam, 2 órát ülve szoptattam, majd saját lábon felmentem az osztályra.
A 3. nem volt ilyen szép és rövid, de ott sem vágtak, nem repedtem.
hát hallod nem semmi csajszi vagy...:)
14 hónappal egy ilyen szülés után megint szülni...nem semmi...
Kisfiam 1,5 éves, most 8 hetes terhes vagyok, de nem merek a szülésre gondolni...hála Istennek nem volt komplikáció,de a 45perces varrásnak minden egyes mozzanatát éreztem, valahogy nem hatott rendesen a fájdalomcsillapító...de ilyen sztori után én nem panaszkodhatok:D
Bocsi, hogy totál eltértem a témától:)remélem az én 2. szülésem olyan lesz mint a te 2.-ad:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!