Hasmenés jelezheti a szülést?
Nem vagyok beteg, nem vagyok rosszul, egész egyszerűen előbb rám tört egy heves roham és örülök, hogy itthon voltam épp, mert ha máshol vagyok, akkor nem tudom mit tettem volna. :S
Ez jelezheti a szülést? Esetleg ez lenne a tisztulási folyamat?
37 hkm
Igen, jelezheti, de nem feltétlenül jelzi. Ezt addig nem lehet megmondani, míg be nem indul a szülés. Ha beindul, akkor az volt. Semmi más tünet nincs?
Nyákdugó, jósló, derékfájás, fáradtság, bármi?
Én azt mondom, hogy készítsd össze a cuccot, szólj apának, aztán amjd meglátjátok. Még az is lehet, hogy bőven túlhordod :)
Jó egészséget és könnyű szülést! Majd mesélj, hogy jelzett-e valamit :)
A derekam fáj néha, meg a hasam.
És nyűgös vagyok, de már elég régóta. :)
Ha lesz valami, akkor majd megírom ide. :)
Tök érdekes, de most már nem egy anyukától olvasom, hogy a 36-38. hét között előjönnek a tipikus szülést jelző tünetek. DE aztán kiderül, hogy ez nagyon sok esetben pont nem jelent semmit!
Én épp 37 hetesen éreztem magam ramatyul. Émelygés, hasmenés, jóslófájások, derékfájdalom, számoltam a perceket.
Ennek ellenére a 41. héten szültem, indítással. :)
Szóval igen, lehet előjel, de lehet hogy még hetekig bent marad a picur, és a tested csak készülődik lassan...
Bárhogy is lesz, könnyű szülést!
Nekem ez nem első szülésem és attól félek, hogy túl gyors lesz és nem érek be mentővel sem. :(
Azért kérdezősködök.
Hát azért elég ritka a gyors szülés, főleg első babával...
Én 8 órát vajúdtam, úgyhogy a kórházba ez idő alatt jó sokszor beérhettem volna. :)
Persze lehet te gyorsan szülsz majd, de a hasmenés még nem jelzi, hogy most rögtön indulni kell. Legalábbis nem a kórházba, csak a wc-re. :)
Figyeld a tested többi jelzéseit, a fájásokat, a magzatvizet (ha folyna).
Nem, nem első, ez a baj!
Az első 3 óra alatt volt meg, a második is és most is izgulok, hogy legalább apa hazaérjen, ne maradjak itt a két kisebbikkel. :(((
Ja, hogy nem az első.
Hát értem, hogy izgulsz, de reméljük akkor simán fog menni minden és beérsz a kórházba!
Irigyellek a 3 óra miatt... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!