Hasmenés jelezheti a szülést?
Figyelt kérdés
Dokim múlt héten 3 hetet jósolt még.3 napja megy a hasam de el nem rontottam semmivel és fájogat is.
Ez lehet a közeledő szülés jele?
2009. aug. 25. 14:47
1/5 anonim válasza:
Igen, jelezheti, hogy hamarosan szüülni fogsz, mert a szervezeted megtisztítja önmagát, hogy ne legyen zavaró a szülésnél.
De az nem 3 napig szokott lenni....ez valami más lehet.
2/5 anonim válasza:
Nálam akkor volt hasmenés, mikor már 5 perces fájásaim voltak. Akkor rámjött a hányás is. Azt mondta a szülésznő, ez azért van, mert nyomja a májat. Ezután még 5 óra telt el, mire megszületett
3/5 anonim válasza:
Ja a lényeget lehagytam, szerintem is inkább valami vírus.
5/5 anonim válasza:
Hasmenésem nem volt,de egész nap wc-re jártam,vvoltam vagy 6-7-szer.De én még aznap éjjel megszültem.Lehet hogy valami más...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!