Szülés utánra a tena betétből melyik kell? melyiket érdemes megvenni? 34hkm
Én a gyógyszertárit vettem, nem azt, amit drogériában is árulnak )az kb. annyit ér, mint egy sima betét)
Ha jól emlékszem, 1-1 csomagot vettem a superből és a normálból. A Super el is fogyott kb. az első héten.
Én vettem hozzá hálós bugyit is, az nagyon jó volt, sokkal jobban tart, mint a sima bugyi, és ha esetleg átvérzi az ember, kimosom, 1 óra múlva már száraz is. Nekem 2 db elég volt. Még otthon is az első hetekben azt hordtam a Tena betéthez.
Azért érdemes a nagyobb betétet venni, mert sokkal megbízhatóbban szivja be a dolgokat, nem kell attól félni, hogy fél óra alatt átvérzed, vagy elcsúszik.
Nekem Tena extra (4 cseppes) kellett.
Valakinek elég ennél kevesebb is, de szerintem legyen nálad nagyobb méret, mert ha nagyon vérzel, akkor ne ott a kórházban kelljen betét után futkosni.
Én is a DM-es Jessa inkontinencia betétet vettem (legnagyobb méret, sötét lila), és egy egyel kisebb méretet is, olcsóbb mint a TENA.
Az első két szülésemnél nagyon bejött.
Nagyon változó, hogy mennyi kell. lyő szülésnél majdnem egy hónapig használtam éjjelre mindenképp a legnagyobb méretet, irtóra véreztem, a másodiknál meg 3-4 nap után nem kellett a legnagyobb.
Most vettem egy csomaggal, de egy barátnőmtől kaptam egy fél csomag TENÁ-t is, mert neki megmaradt, na most össze hasonlítom őket. :o)
Csak szülnék már...
39+3 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!