Melyik pelenkát érdemes megvenni ami megbízható és árban is elfogadható?
Lila csomagolású Tesco pelus. Szinte ua, mint a Libero, ha kifogod akciósan, 26-28 ft körülre jön ki az ára.
Nekünk bevált.
Mi is a lila teszkósat használjuk,de kipróbáltunk egy csómó másikat is.(Folyton kaptuk.)
Liberó:nem rossz,de drága
Huggies: nagyon jó,de annál sokkal drágább
Pempörsz: nagyon nem szeretem,mert nem gumis a háta és az első babafos a nyakáig csorog benne
DM sajátmárkása: ugyanaz a véleményem,mint a pempörszről,és ugyanaz a bajom is vele
Axxo: ez sem ér sokat,mert ennek ugyan jó volt a háta,de a combjánál nem volt rendes gumírozás,így nem érte meg a kaki,hogy hátul próbálkozzon,mert azonnal kifolyt combnál
teszkó gazdaságos: azt hiszem, ez viszi a negatív pálmát.Tévedésből vette meg a férjem,a fél csomag kapásból a kukában landolt,mert nem ragadt a derékzárja.
Bon-bini(régebben a plusban lehetett kapni,mióta megvette a spár őket,azóta nemtudom):nagyon meg voltam elégedve vele,csak annyiért adtak 38 darabot,mint a teszkó színesből 68at,és a minőségük pedig ugyan olyan volt.
Azt hiszem más fajta nem fordult meg nálunk.
Illetve használunk még mosható pelit is,így 2-4 havonta kell költeni pelenkakülsőre,mert előregednek és szakadnak.Illetve néha kell venni 1-1 új pelenkát is,mert kezdenek elfesleni a 8,5 hónapja tartó mosásban.
Én a Tescos lilát és a Lidl-s pelust szoktam venni,mind a kettő gumírozott,vékony,de nagyon jó nedvszívó,ja és az ára is jó.Próbáld ki őket:)
5.5hós baba anyuja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!