Utólag szégyelled a szülés közbeni viselkedésedet? (ordibálás, kiabálás stb. )
Figyelt kérdés
2012. máj. 8. 14:49
11/14 anonim válasza:
Én is káromkodtam picit, de csak nevettek rajta:)Nincs ebben semmi szégyen.
12/14 anonim válasza:
Elsőnél néha kiabáltam, de nem, nem szégyellem magamat.
Nem érdekel, ki mit gondol.
13/14 anonim válasza:
"tudtam viselkedni"
JAj de kellett ezen röhögnöm...igen,a szülés kifejezetten az a szituáció, amikor viselkedni kell!!!:):):)
14/14 anonim válasza:
nekem nem voltak olyan iszonyú erős fájásaim, ugyhogy igazából csak sóhajtoztam végig, nem jött el az a pont, hogy elkezdjek anyázni. :))
Viszont mikor a tolófájások jöttek, és a doki mondta, hogy így, meg úgy, akkor beszóltam a dokinak, hogy persze-persze, elméletben nekem is megy... de csak röhögött rajta. :)
Persze nem csak elméletben ment nekem sem, ahogy éreztem, hogy beilleszkedett a baba, a második nyomásra már kint is volt. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!