Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mennyit szokás adni szülés...

Mennyit szokás adni szülés után a fogadott dokinak?

Figyelt kérdés
Mármint, persze biztos mindenki más összeget szán a dokijának és van olyan is amikor a doki megmondja mennyiért vállalja a szülést, de amikor nincs meghatározva akkor mi az az összeg ami reálisnak mondható?
2009. jún. 24. 14:11
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm aranyosak vagytok, minden jót kívánok nektek:)
2009. jún. 25. 11:39
 12/13 anonim ***** válasza:
Mi 35 ezret adtunk, pedig a magánrendelésen 5 ezer Ft/alkalom volt, de 50 ezer ft nem lett volna.
2009. jún. 26. 10:46
 13/13 anonim ***** válasza:
Szia. Ne is gondolj arra hogy Neked ez szégyen kéne hogy legyen. Miért is? Nekem is fogadott dokim van. Ő 6000 Ft-ot kér havonta. Nem mondott összeget de én sem adom oda majd a 10-szeresét mert valóban kapott már böven eddig is. A férjemmel mi is a 20 ezerben gondolkodunk. Szerintem tök nem ciki. Számlát eddig sem adott és ezután sem fog (nem mintha kéne)csak szóval nem hivatalos az egész. Akkor? Szerintem elég annyi amennyit terveztek. Ebbe nincs szégyellnivaló! Nekem vannak olyan ismeröseim akik igen jól állnak anyagilag de mégsem adták a 10-szeresét mert sokallják! Különben javában mindig a szegényebbek azok akik úgy vannak vele hogy az utolsót is odaadnák és sajnos ez van igazából kihasználva ebben a mai világban. Sajnos:( Én így látom!
2009. jún. 26. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!