Mennyit szokás adni szülés után a fogadott dokinak?
Figyelt kérdés
Mármint, persze biztos mindenki más összeget szán a dokijának és van olyan is amikor a doki megmondja mennyiért vállalja a szülést, de amikor nincs meghatározva akkor mi az az összeg ami reálisnak mondható?2009. jún. 24. 14:11
1/13 anonim 

válasza:

Szia!
Sokan a 20at adják sima szülésnél,30-at a császárnál.
2/13 anonim 

válasza:

Szia! Szerintem városa és dokija válogatja. Elvileg az a szokás, hogy a vizit dij 10x. De lehet, meg kéne inkább kérdezned. Én Budapesten 100000,- forintot adtam neki (ő kért ennyit).
3/13 A kérdező kommentje:
Háromhetente, havonta járok hozzá az első perctől, 7000Ft egy alkalom, mi is olyan 20 ezerre gondoltuk a férjemmel, de félek, hogy lehet keveselni fogja.
2009. jún. 24. 14:19
4/13 anonim 

válasza:

szia, én úgy tudom hogy általában az a "szokás" hogy a magánrendelési díj 10szeresét adják a fogadott dokinak.Az enyém se mondta meg mennyit kér,az asszisztense mondta hogy amennyit gondolok annyit adjak. Az én dokimnál 7000ft egy vizsgálat így én 70.000ft-ot adtam szülés után.
5/13 anonim 

válasza:

Az én dokim 15 ezret kér a magánrendelésen (Budapest)de szerintem a 150 ezer az egy kicsit túlzás lenne, pláne úgy hogy az utolsó hónapban már hetente megyünk a ctg miatt. kb. 90.000 szánunk Neki.
6/13 anonim 

válasza:

Ha nincs fogadott dokid, akkor simán adhatsz 20-30-at, de ha fogadott a dokid, akkor a 10-szeres dukál.
Én 6.000,- Ft-ért jártam Debrecenben, császárral szültem és 80-at kért...
7/13 anonim 

válasza:

nekem van fogadott,de nem adom a tízszeresét,az tuti!
ő nem mondta,így lesz 20-25 kb.
ciki vagy nem ciki.
miből?
ja,magánrendelése 9000 ft volt,szóval otthagytam már kb 100at.
8/13 A kérdező kommentje:
A tízszeresét még ha szeretnénk se tudnánk odaadni, lehet tényleg ciki lesz ha 20-30 körül adunk, de ahogy látom nem vagyok ezzel egyedül, szégyenlem is egy kicsit, de sajnos nem jut több.
2009. jún. 24. 16:19
9/13 anonim 

válasza:

ne szégyelld! gazdasági világválság van!
az én dokim -állítólag-sose mond konkrét összeget,és a havi 9 ezer itt,a munkanélküliek őshazájában rengeteg:)
ennyi van és kész!
amúgy én is azon gondolkozom,mikor adjam oda neki,de szerintem varratszedéskor lesz.
fizettünk már eleget!
10/13 anonim 

válasza:

Ne szégyelld magad!! Ez eleve paraszolvencia, azaz illegális, bár valóban kedvesebbek, ha adsz nekik pluszban, és valóban nem keresnek annyira jól, de ha nem telik, hát nem telik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!