Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Létezik rendes kórház?

Létezik rendes kórház?

Figyelt kérdés
Mindenhol olyan durván bánnak az emberel. És külföldön is. És csodálkoznak hogy egyre kevesebben vagy otthon szülnek.
2012. máj. 6. 17:40
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Hát a bajcsit egyáltalán nem kedvelem. Szerencse hogy az én babám és a szobatársam babája nem halt meg.
2012. máj. 8. 10:21
 12/15 anonim ***** válasza:
Látom a Szent István többen is említették. Sajnos én az ott dolgozók rosszabbik részét kaptam ki, mert nekem nagyon-nagyon rossz tapasztalataim vannak ezzel a kórházzal, még véletlenül sem szülnék ott még egyszer.
2012. máj. 8. 13:12
 13/15 anonim ***** válasza:

Én a Róbert Károly Magánklinikára mentem, pont amiatt, hogy elkerüljem a kiégett nővérkéket és ne kelljen mindenkinek dugdosnom a zsebébe a borítékokat.

100%-ig meg vagyok elégedve, 2x szültem ott és mindenki olyan tüneményes volt, hogy elképesztő, a szoba mint egy szálloda, stb. És szerintem majdnem ennyit "költ" az is, aki állami kh-ba megy.

2012. máj. 8. 13:16
 14/15 anonim ***** válasza:
Én az Uzsokiban szültem és maximálisan meg vagyok/voltam elégedve az orvosokkal (akik jöttek napi 3X vizitelni) és a nővérekkel is. Természetesen a saját orvosommal is, pénzt csak Ő kapott, senki más, mégis jól bántak velem. Délután 5-kor lett meg a fiam, éjszaka az ügyeletes nővér fél óránként bent volt nálam, mert nagyon sz@rul voltam, vért vett, injenkciót, infulziót kaptam, vérnyomást mért, stb. Az egész ott tartózkodásom alatt mindenki nagyon kedves és segítőkész volt.
2012. máj. 8. 14:40
 15/15 anonim ***** válasza:
Persze, h létezik. Bp, II. Női Klinika pl.
2012. máj. 9. 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!