Melyik a "nagyobb para"? A császár, vagy a természetes szülés?
Drága 28!
Azt azért ne mondd, hogy a császár nem is szülés, mert ez nem igaz. Főleg amikor valaki hosszú órákat vajúdik előtte, majd szétkaszabolják...
Másrészt én (26-os) szintén rettegek tőle, de ha harántba fog állni a gyerekem, akkor nekem is az lesz. Ez nem szabadon választott.
Ha lesz még gyereked, akkor Te sem tudhatod előre...
Kedves 28!
Én császárral szültem a fiamat és állítom neked, hogy bizony jó anya vagyok. Sőt! Neki a legjobb, AZ ANYA. Mert őt bizony baromira nem érdekli, hogy hogy jött a világra, csak az, hogy mellette vagyok, érzi az illatomat, ápolom, babusgatom, játszok vele, szoptatom (mert ám a 3. napon beindult a tejtermelődés!)
Fejben, lélekben nincs rendben valami azoknál a nőknél, akik úgy gondolják, hogy csak hüvelyi szülés után lesznek igazi anyák.
Kedves Kérdező!
Nagyon szurkolok! Nekem 6 óra vajúdás után lett sürg. császár, abszolút pozitív élményeim vannak:)))
Szerintem nem úgy gondolta 28....
Ma voltam dokinál, és faros a baba :S. Szóval lehet, hogy nem kell sokat "paráznom" a természetes szülés miatt.... meglátjuk. 36 hetes vagyok.
Köszönöm Kedves Kérdező, valóban nem így gondoltam. Egy szóval nem írtam sehol, hogy egy császáros "szülés" után valaki ne lenne jó anya. Én csak a szakmai tényeken alapuló véleményemet írtam le, mely szerint sokkal kockázatosabb vállalni egy műtétet, mint végigélni egy természetes folyamatot, és adódhatnak belőle nehézségek. Csak a Te kérdésedre igyekeztem válaszolni, nem tudom, miért kötöttek bele. :(
Még simán befordulhat a babád egyébként! Vannak alternatív módszerek a baba befordítására, szerintem érdemes utána olvasni. Pl.: tegyél egy magnót a pocid aljára olyan zenével, amit gyakran hallgatsz és ismeri a babád, ugyanis érzékeli és hallja, és ez ösztönzi őt, hogy beforduljon; aztán mivel a meleget szereti, tehetsz a pocid aljához valami jó meleget, a tetejére pedig valami hűset, ez is simán bejöhet. Van egy csomó praktika, szívből ajánlom őket!
Kívánok könnyű szülést Neked, egy nagy kalappal hozzá, és beszéld meg a babáddal, hogy ne legyen lusti, forduljon meg, amíg még helye van! ;-)
Kedves 37-es!
Megkérnélek a szülés szót ne tedd idézőjelbe a császár előtt.
Kicsit sem időzjeles,köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!