Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Melyik a "nagyobb para"? A...

Melyik a "nagyobb para"? A császár, vagy a természetes szülés?

Figyelt kérdés
Én a természetes szüléstől teljesen be vagyok rezelve......
2012. máj. 1. 21:19
1 2 3 4 5 6
 21/56 anonim ***** válasza:
A csaszarnak joval tobb komplikacioja lehet, most nem sorolom, nem paraztatnalak tovabb. Termeszetes szuleshez meg kerhetsz fajdalomcsillapitot vajudas alatt, allitolag azzal lenyegesen konnyebb. :-)
2012. máj. 2. 04:21
 22/56 anonim ***** válasza:

Szia, kislányunk természetes úton született. Most várjuk a kis tesót. :) Rettegek a császártól! Persze, ha szükség lesz rá, nincs mit tenni, de inkább szeretném, ha Ő is természetes úton születne meg.

Szerintem a császár nehezebb!!! Elismerésem Nekik, nehezebben regenerálódnak utána.

Én is várom a szülést, nagyon. Mondtam is a Páromnak, hogy szívesen kezdeném rögtön az egészet már a szüléssel.. :D Én sem vagyok mazochista! :D

Valószínűleg az endorfin lehet az oka tényleg. Gyors szülésem volt, viszonylag (8,5 óra). A végén oxitocinnal, a legvégén már csak annyit tudtam komunikálni a külvilággal, hogy: meddig tart még??? Ezt kérdezgettem folyamatosan. Mégis valahogy olyan más volt az a nap. Olyan felejthetetlen (jó értelemben), és gyönyörű. Nem lehet ezt elmagyarázni előtte szerintem... át kell élni ;) Ne félj!!!!! Ha pedig császárod lesz, nyugtass meg kérlek, hogy én se féljek!!! :D

2012. máj. 2. 06:31
 23/56 anonim ***** válasza:

Én rettegek a császártól.

Két természetes szülésem volt, remélem a harmadik is az lesz. A gondolattól rosszul vagyok, hogy átvágják a hasamat, a méhemet, meg mindent :S Hát még utána a lábadozási időszak.

2012. máj. 2. 07:49
 24/56 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Huha,van itt minden! :D Én 36 hetes vagyok,első baba. Én már alig várom hogy túl legyek rajta,mindegy hogy császár vagy természetes módon,mert még faros a drága,de ez a várakozás és izgulás sztem rosszabb,főleg ez az utolsó hónap már ahjj...
2012. máj. 2. 09:19
 25/56 anonim ***** válasza:
Kinek mi, nekem a császár volt a nagyobb para, de szerencsére simán szültem.
2012. máj. 2. 09:23
 26/56 anonim ***** válasza:

Két természetes szülésen vagyok túl, most a harmadik kimenetele bizonytalan. A baba abszolút nincs irányban, pedig közelítek a 39. héthez. Állítólag befordulhat vajúdás közben is. De mi van, ha nem. 3 esélyes vagyok: sima szülés, faros vagy császár. Engem a bizonytalanság idegesít eléggé, de nincs választásom, várni kell...

A császár gondolata elborzaszt. (Hozzá teszem az első szülésem után a szexuális életem egy év után állt helyre mindenféle komplikáció miatt, de még így is...)

2012. máj. 2. 10:41
 27/56 A kérdező kommentje:
Jahhhj, ne, farost azt ne!!. A császár már nem olyan mint régen, hogy felvágják az ember hasát cicitől p..ciig, hanem csak egy kis tiszta nyisszantás a szeméremcsont felett. Nekem is még az utolsó ultrahangon ült, de szerintem pár napja megfordult 2x-re 2 éjszaka alatt. Buli volt odabent, most meg valahogy furán áll a hasam. 36.hetes vagyok.
2012. máj. 2. 11:41
 28/56 anonim ***** válasza:
0%
Én rettegek a császártól, sose szülnék úgy. (lényegében az ugye nem is szülés) Milliárdan túléltük már a természetes szülést, és 99%-ban mindenki arról számol be, hogy csodálatos élmény volt. Nekem is az volt. Én attól félnék, hogy császár esetén sem a gyermekem, sem én nem járjuk végig az anyává válás útját, a baba tüdeje nem áll rá a légzésre, nekem nem lesz tejem, stb stb stb. Plusz a császár az egy műtét, minden műtét kockázatos. A szülés magában pedig az élet természetes része. Bele lehet nyúlni egy természetes folyamatba, de azt jó irányba befolyásolni aligha lehet... Úgyhogy egyértelműen a császár a nagyobb "para"!
2012. máj. 2. 13:36
 29/56 A kérdező kommentje:
Utolsó: igen, erről az oldaláról én nem gondoltam bele. De logikusnak tűnik. Szóval elég meggyőző amit írtál :)
2012. máj. 2. 15:15
 30/56 anonim ***** válasza:

A császár.

Az műtét, míg a szülés egy természetes folyamat.

2012. máj. 2. 15:17
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!