Van a MÁV kórháznak (ÁEK) honlapja?
Nagyon szuper szülészetük van! Külön szobák, szép, újak, rendes szülésznők, jó orvosok. (szinte mindegyikről csak jót hallottam). 2x szültem ott, mind a kettő pozitív "élmény".
A csecsemősosztály....hát az olyan, amilyen. Vannak nagyon rendes csecsemősök, bár nem ők vannak többségben....:S Viszont nagyon tiszta, volt h napi 2x is láttam a takarítónőt, de egyszer minimum.
A baba egész nap ott van veled, de első éjszakára kérheted, h bevegyék.
A kaja- nekem legalábbis- nem volt olyan rossz, csak nagyon keveset adnak, gondolom nem wellness centrumnak érzik magukat :DD
Cukros víz be van készítve minden kocsiba, de nem kötelező adni a babának. Nem is tudom, ezt inkább túlbiztosításnak érzem, mert a baba gyomra első napokban nagyon pici, bőven elég(nek kellene lennie) az előtejnek.
Tápszer adás úgy tudom csak végszükségben.
ja, és van popsikrém, hintőpor, csonkhoz alkohol, 1 pelenkázó a szobákban, viszont már pelenkát nem adnak, azt vinni kell. (Kérik is, h vizsgálathoz, fürdetéshez 1-1 pelenkát "mellékeljenek" az anyukák a babához.) Fürdetés úgy este 8 körül van.
Elég frissek egyébként az élményeim, 2011 ben szültem ott a 2-at.
Nagyon köszönöm mindenkinek a válaszokat! Összeollózva nagyjából mindent meg lehet tudni belőlük.:) Ami még érdekelne, hogy a császár hogy zajlik, mert a Kisfiamat császárral szültem, lehet, hogy most is az lesz. Ügyesen adják be a spinálist?:S Mikor lehet először felkelni utána? Ilyenkor minden esetben be lehet adni első éjszakára a Picurt?
A cukros vÍz/tápszer adását úgy tudom, vmilyen rendelet alapján tiltották be úgy másfél hónapja, úgyhogy nem tudom, mi lesz szeptember vége felé.
Aki ott szül szeptemberben, melyik dokinál, és mikorra vagy kiírva?:)
Ja, és a látogatás hogy zajlik?
Örülök hogy kaptál választ, nos, nem volt gyértelmű hogy melyik város.
Pl lehetett volna Miskolc is.
Bocsi, utolsó nem kötekedésből, de lehet h van máshol is MÁV kórház , de odaírta zárójelben , hogy ÁEK, az pedig csakis Bp-en van.
Egyébként pedig nem is MÁV, hanem már Honvéd....:) De ez mellékes, az ÁEK megmaradt....:)
Nekem voltak fájásaim, amikor a spinálist beadták császár előtt, úgyhogy nem emlékszem, mennyire voltak ügyesek, mert nekem megváltás volt. :) De szerintem elsőre sikerült, nem volt vele gond.
Délelőtt 10kor császároztak, 12-kor már a babával voltam a szobában. Azt hiszem 5 körül felkelhettem zuhanyozni. Éjszakára sárgaság miatt vitték ki a babámat, de maradhatott is volna, de amúgy lehet kérni bármelyik éjszakára, hogy bevigyék.
Császárt apa végignézhette üveg mögött, de "gyengébb idegzetű" apukáknak nem engedik, hogy végig nézzék. Ahogy bebugyolálták a babát, visszahozták nekem megnézni, pár percig ott tartotta a fejemnél a műtősfiú, utána kb egy órát az apjával volt kettesben.
Köszi megint! Igen, a MÁV talán megtévesztő volt, de valóban az ÁEK csak Bp-en van.:) Csak nekem azért fura, hogy Honvéd kórház, mivel a volt MÁV helyén van, nem? Na mindegy, már nem kavarom tovább, mert nem tudom pontosan.:)) Az a helyzet, hogy én még nem jártam ott, az előző babámat a Róbert Magánklinikán szültem, de annyira elszaladt velük a ló anyagilag és hozzáállásban is, hogy most váltok 18-19 hetesen.. Jerger András lesz az orvosom, tegnap találkoztam vele, és már előre mondta, hogy az előző császár miatt most is arra számíthatok. Ez egy picit fura volt, hogy így előre vetíti, mivel ma már sok helyen meg lehet próbálkozni a természetes szüléssel, de végülis nem bánom, mert akkora ijedség volt a Kisfiamnál is, és végső soron a Pici egészsége a legfontosabb.
Az durva, hogy végignézheti az apuka az üvegfalon keresztül? Bár gondolom, csak a fejrészről, de sztem ettől függetlenül az én férjem nem hinném, hogy vállalkozik majd rá.. :)) És esetleg helyette lehet más is, pl anyukám?
lehet más is bent, de aki bent van, nem csak a fejedet látja. :) Azóta mondja a férjem, hogy kívül-belül ismer és szeret engem! :)
De minket már ismertek korábbi szülésről, és tudták, hogy a férjemet nem zavarja az ilyen látvány, de egyébként nem engednek be sokakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!