Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Be kell jelenteni az adott...

Be kell jelenteni az adott kórháznak ahol szülni szeretnénk, hogy oda fogunk majd menni?

Figyelt kérdés
Egyik ismerősöm, mesélte hogy ő Békéscsabán szült, és hogy előtte voltak benn a kórházban, ahol adtak nekik egy listát hogy majd mit kell vinniük az adott időpontra.(nem volt fogadott orvosa). Nekem sincs. Még nem hallottam ilyenről. Ha ez valóban így van, akkor mikor kell ezt bejelenteni vagy ez hogy működik? 30 hkm
2012. márc. 13. 10:55
 1/4 anonim ***** válasza:
áááá nem kell. gondolom szülésfelkészítőn voltak vagy nyílt napon!
2012. márc. 13. 11:09
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Bejelentkezni nem szükséges, csak a kiskönyvedbe írd be, hogy melyik kórházban szeretnél szülni. Szerintem az ismerősöd is azért ment be, hogy tájékozódjon, hogy milyen cuccokat kell vinni, illetve sok kórházban ilyenkor lehetőség van az osztály megtekintésére is, ez is jó dolog, mert már tudni fogod a járást és nem lesz olyan idegen a hely. Lehet menni akár szülésfelkészítőre, általában a kórház honlapján fent van, ha van ilyen és ott is lehet infókat gyűjteni.
2012. márc. 13. 11:09
 3/4 A kérdező kommentje:
Annyira nem vagyunk jóba hogy leálljunk órákat beszélgetni, ezt is csak futólag említette meg. De én csak néztem...köszönöm az infókat.
2012. márc. 13. 11:14
 4/4 anonim ***** válasza:

Nyugodtan bemehetsz megnézni a szülészetet. Ha valami nincs adnak, és másnap majd hoz a férjed. Szóval ezen nem érdemes parázni.

Nekem se volt fogadott orvosom, a védőnő közölte melyik kórházba menjek majd.

2012. márc. 13. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!