Budapesten a Szent István Kórházba kell fizetni a kórháznak a szobáért, naponta? Ha igen akkor mennyit?
Meg miket kell be vinni a picinek a kórházba?
Meg a szobák hány ágyasak, illetve melyik mennyibe kerül?
Szia! Tavaly dec. végén szültem ott. Van fizetős, alapítványi szoba, ami ha jól tudom akkor kb. 10e Ft/nap. De arra fel kell előtte iratkozni a listára.
Aki császáros az 3 ágyasba lesz. Én simán szültem, és 5 ágyasba voltam.
A picinek kell vinni mindent: pléd, sapka, törölköző, textil pelenka a feje alá, rendes pelenka, rugi, bady, zokni, stb. Én hálózsákot adtam rá, alá meg badyt.
A dokim foadott volt, mindenben nagyon segített, megvolt vele elégedve, egy rossz szavam sem lehet, de nekem a kórház nem jött be! a kistesót biztos, hogy nem ott fogom majd szülni.
Szinte non-stop látogatás van, csak az nem megy be, aki nem akar.
Ha érdekel még vmi, csak írj!
Egyetértek az előttem szólóval. Én is decemberben szültem ott. A dokival és a szülészettel maximálisan meg voltam elégedve, de a csecsemő osztály már annyira nem tetszett. Én 3 ágyas szobába voltam, nem volt olyan hogy valamelyikőnknél ne lett volna látogató, szóval pihenni nem tudtunk. A csecsemős nővérkék...hááát....mit is mondjak! Nem tudták megmutatni hogy hogyan kell szoptatni, a második napon olyan sebes volt, hogy a baba és én is üvöltöttünk. Ő azért mert nem kapott tejcit, nekem meg fájt. Amikor lementem a nővérkékhez, hogy adjanak egy kis pót tejcit, annyit tudtak mondani, hogy tessék szépen megtanulni szoptatni. A babám 4 napig nem evett, sajnos azóta sincs tejcim. :(
Nem ijesztgetés képpen, de jobb ha felkészülsz!
Első vagyok. A csecsemősöknél volt egy 50 év körüli, Hajnika nevű, na ő nekem nagyon soakt segített, rendes volt, a szopizásban is mindig segített amikor ő volt bent. Én mindig mentem be hozzájuk szoptatni, adtak kölcsön szopi párnát, és úgy tudtam csak, rögtön ott volt náluk a mérleg, így megtudtuk mérni, hogy mennyit is evett a fiam.
A koszt nem vmi jó szerintem. És a higiéniával is vannak gondok, a hátsó wc, és a zuhi sem a legtisztább...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!