Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Aki fogadott csecsemős nővért...

Aki fogadott csecsemős nővért a kórházban, az mennyit adott neki "hálapénznek"? Mennyit "illik"?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 28. 15:37
1 2 3
 21/22 aRepi válasza:
Jézus koporsóját sem őrizték ingyen! Nekünk is van csecsemősünk- ami annyi pluszt jelent hogy én az apuka mindennap beemehetek a fürdetésre, és a csecsemős nővérünk napi 1 órát csak velünk foglalkozik,rengeteg tanácsot ad és tapasztalatot oszt meg velünk. Ez egy szolgáltatás ami szerintem jó, szükségképp ára van persze jó lenne tudni hogy mennyi az annyi mert ma jött el a fizetès napja. 5000ft/napra gondoltunk-egy egyórás magán nyelvóránál többet jelent egy egy alkalom... ja Szt.Imre kórház udv minden hozzászólónak
2014. márc. 15. 12:43
 22/22 anonim ***** válasza:
33%

Látom voltak új hozzászólok is, pedig már régi a téma.

Én voltam az, akinek a hozzászólása annyira felháborított.

Mert én igenis azt gondolom, hogy igenis a betegek kondicionálják arra az egészségügyi dolgozókat, hogy hálapénz nélkül ne is foglalkozzanak az emberrel. Te és a hozzád hasonlók.

Mert ne felejtsük el, nem szívességből vannak ők ott, hanem, mert ezért kapják a fizetésüket. Igen, én tudom, hogy alul vannak fizetve. Mint ahogy a magyar lakosság 75 %-a minimálbérért dolgozik. De ki ad pl. borravalót a betanított munkásnak a soron, mert jól végzi a munkáját? Ha nem csinálja jól, akkor szépen elbocsájtják, és ennyi.

És ez a nagy probléma, hogy mindenki tudja, hogy a kórházban megy a hálapénz, és mindenki szemet huny, mondván, hogy alul vannak fizetve. Eközben meg a fizetésünk harmada tb-re megy el.

Én eldöntöttem, hogy nem fogok még orvost sem fogadni, de ezt muszáj volt felülbírálnom, mert a kórházban az orvosok minősíthetetlenül viselkedtek a rendelésen. De sem szülésznőt, sem csecsemősnővért nem fogadtam, és nem fogadnék most sem.

És igen, hallottam róla, hogy van akinek a szoptatás nem megy. Ezt viszont nem lehet az alatt a 2 nap alatt megoldani, amíg bent vagy a kórházban. A második gyerekemmel nekem sem ment. A falubeli védőnő segített, de így is 3 hónapig kínlódtam, mert a fiam mindig elaludt a cicin, mielőtt jóllakott volna. Ezt nem tudod fél nap alatt megoldani. Hosszú folyamat volt, de végül 2 éves koráig tudtam szoptatni.

Ha nem bántad meg, hogy fogadtál csecsemősnővért, hadd kérdezzem már meg, hogy mégis mi volt az a hatalmas segítség, amit neked nyújtott? Meg is szoptatta helyetted, vagy mi?

2014. márc. 19. 22:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!