A miskolci Semmelweisbe milyen fogadott orvos nélkül ügyeletesnél szülni?
Figyelt kérdés
Mennyire foglalkoznak az emberrel? vagy sz*nak a fejedre? Sajnos nem engedhetem meg magamnak a magánorvost :( Nagyon tartok így az egésztől.2012. ápr. 27. 09:09
1/9 anonim válasza:
En is ott szultem 8 honappal ezelott. Nekem sem volt fogadott dokim. Rendes volt mindenki velem
2/9 anonim válasza:
Szia! Az attól is függ, hogy ki van ügyeletben, de összességében elmondható, hogy rendesek és maga a kórház is szép. Az ott dolgozók aranyosak, de persze van néhány bunkó doki.
3/9 Katicabogárka20 válasza:
nekem a baratnom kb 2hete szult ott fogodot doki nelkul csak neki szerencseje volt epp ismeros doki volt ugyeletben. Sogornom azt mondta hogy akinek nincs fogadott dokija azt lesz@rjak szinte. Mar kettot szult ott . Mindkettot fogadott dokival es nekem is azt ajanlja. 26hkm. Annal a fogadott dokinal pl te dontod el mennyit adsz. (nem kell 100ezret)
4/9 A kérdező kommentje:
Megkérdezhetem, hogy ki ez az orvos? Én mindenkitől 100ezres összegeket hallok repkedni, meg ha nem ad annyit az ember azt meg keveslik és az olyan kellemetlen lenne.
2012. ápr. 27. 12:14
5/9 anonim válasza:
En 7 honapja szultem ott nem volt fogadott orvosom ugyeletesnel szultem Koleszar doktornonel, csak jot tudok rola mondani,mindenki nagyon aranyos kedves segitokesz volt.
6/9 anonim válasza:
Én 8 hónapja szültem ott és fogadott dokim volt. 30.000ft-ot adtunk neki, bár végig hozzá jártam és magánrendelésén is voltam 6-7 alkalommal, gondolom azt is hozzá vette. De egyébként az én dokim nem szokott összeget mondani és nem pénzéhes. A neve Dr.Szemán György. Azt tudom, hogy Hardonyinak fix-en 100.000ft a tarifája és az ő kismamáit nagyon körbenyalják, szobát is választhat és ha akar egyedül is lehet egy szobában meg ilyen finomságok. Koleszár doktornőről annyit, hogy én két olyan nővel voltam egy szobában, akik mindketten nála szültek, de csak az egyiknek volt ő a magándokija a másikuk ügyeletben volt szült nála. Másnap bejött megnézni a kismamáját, megkérdezte hogy van... és a másik kismamára még csak oda sem nézett, nem is köszönt, semmi. Na ez azért csúnya volt tőle, persze ettől még nem állítom, hogy nem jó orvos, de nekem emberileg akkor nem volt szimpatikus, sőt bunkó volt. Ja és a kis arab törpe doki (nem tudom hogy hívják) na az még egy tetű. Annál ne szüljön senki, keménykedik ott a rágó ki nem esik a szájából és úgy jár-kel mint valami vagány macsó! Amúgy a kórház szép a szülésznők (nem mind) kedvesek, barátságosak. A csecsemősök tündériek és az ápolónők, takarítónők is rendkívül segítőkészek.
7/9 anonim válasza:
1. vok.
Én is tavaly Koleszár Andrea dr.nőnél és Szikszay Ádám dr.úrnál szültem. Mindketten nagyon rendesek voltak. Ha jól tudom, már mindkettő elment a Semmelweis.ből.
8/9 Katicabogárka20 válasza:
vrastyak peternek hivjak.. Neki annyit adsz amennyit tudsz..
9/9 anonim válasza:
Hardonyinál szültem.
Jókat röhögök a Hardonyi-legendákon. :-D
Írják ezt olyanok, akik nem hozzá jártak, járnak, csak innen-onnan hallanak 1-2 dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!