Egy normàl, gond nélkul zajlo terhesség utàn, hàny kg-val lesz egy no kevesebb, kozvetlenul szulés utàn?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 24. 17:41
11/11 anonim válasza:
Én 168 cm vagyok és 63,5 kg-mal kezdtem a terhességet, 69 kg-mal mentem szülni, és szülés után 2 nappal 62 kg lettem. 3 kg-os babát szültem és leadtam 7 kg-ot.
Szoptatás alatt is folyamatosan fogytam, pedig ettem rendesen. 57 kg voltam a szoptatás végén (11 hónappal szülés után), de azóta sajnos visszajött 3 kg.
Szerintem ez az egész hízás-fogyás a genetikától függ, ki mit örökölt. Én sosem fogyóztam, nem figyeltem oda mit eszek (hogy az hizlal-e), ettem amit megkívántam, ami jól esett, és mégis csak 5 és fél kg-ot híztam egész terhesség alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!