Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ki jön szülni a Jahn Ferenc...

Ki jön szülni a Jahn Ferenc Dél Pesti kórházba október 12 körül?

Figyelt kérdés

Csak érdekelne,hogy hányan vagyunk:)

Mindhárom gyerkőcöt itt szültem és most a negyediket is itt szeretném.Van fogadott szülésznőm,aki már szinte családtag lett.

Meséljetek:)

2012. ápr. 21. 16:32
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Szió!

Dehogynem félek ám rendesen a szüléstől,pont azért,mert hármat már megszültem és ismerem a testemet,ismerem a szüléssel járó fájdalmakat.Bár te is tudod,hogy amikor már a kitolási szakban vagy,az már nem fáj:)Csak a vajúdás,na az kegyetlen...

2012. máj. 1. 20:29
 12/19 anonim ***** válasza:
Érdekes,hogy többen is arra a bizonyos kitolási szakra mondják,hogy kemény dió,én meg a két perces fájásoknál kezdek kilenni és a fél percesek ojajjj na az nekem a nem semmi :// De azután fantasztikus érzés .:))
2012. máj. 2. 12:40
 13/19 A kérdező kommentje:

Nem a kitolási szak a kemény dió hanem a vajúdás,amíg a kitolási szakig eljutsz:))

Ezt Te is tudod:)))

A kitolás már pikk-pakk megvan,legalábbis nekem pikk-pakkra meg volt mindháromszor:)

2012. máj. 2. 17:03
 14/19 anonim válasza:
Én is megyek szülni, de okt.4-re vagyok kiírva. Ti mit tudtok a 6 ágyas szobákról? Be lehet szerintetek kerülni kisebb létszámúba, ha van egyáltalán?
2012. máj. 14. 18:15
 15/19 A kérdező kommentje:

Szia utolsó!

A kérdező vagyok és az első oldalon leírtam mindent a szülészetről:))

A 6 ágyas szobák is jók,semmi baj nincsen velük,csak azt nem tudhatod kikkel kerülsz össze:))Ha szereted a társaságot és szeretsz beszélgetni akkor jó lesz a 6 ágyas is.

Van egy darab 2 ágyas szoba is,reménykedhetsz benne,hátha mikor szülsz az éppen üres lesz.

Van három egyágyas alapítványi szoba is,én két gyerkőcömnél ki is használtam a lehetőséget,és most a negyedik babámnál is abba szeretnék kerülni.Egyedül lehetsz a babáddal,nem kell várni a wc-re,fürdőre stb...

Ezek a szobák fizetősek,de annyit fizetsz amennyit akarsz.Általában 15-20.000ft-ot szokás értük fizetni a négy napra.Szerintem nem drága.

remélem segítettem:))

2012. máj. 16. 16:06
 16/19 anonim válasza:
Igen már látom, hogy minden infó szinte már le van írva, köszi utólag vettem már észre. Az alapítványi szoba szerencse kérdése. Bár én nagyon úgy kezdek lenni, hogy maradok a hagyományosnál, mert szerintem meg kissé drága. Pl.: a kecskeméti kórházban is vannak alapítványi szobák 5000/éjjért, na az jó árban van. Ez meg egy sztem már a bőrlehúzásra megy...:-) dehát ilyen ez a főváros! :-)
2012. máj. 21. 15:50
 17/19 anonim ***** válasza:
HA 5000 ft /éj amit te tudsz ,akkor ez itt 15 ill 20 000-/4-nap miért is sok ?:O :))
2012. máj. 22. 13:32
 18/19 anonim válasza:
Ja, az jó, én a napját láttam 20e-ért!
2012. máj. 23. 11:31
 19/19 anonim ***** válasza:
Értem :D Csak néztem,hogy mi a gond :O :))
2012. máj. 24. 23:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!