Szemüveges vagyok, szüléskor rajtam lehet a szemüveg?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 21. 14:39
11/16 anonim válasza:
Rajtam is rajtam volt, senki nem akarta levetetni (én is homályosan látok szemüveg nélkül). Kitoláskor meg mindenkinek mondják, hogy csukja be a szemét, így nekem is kiabálták (még anyukám is mondta már ezt otthon). Annyi volt nálam még, hogy amikor a szülésznő felvette az adataimat, kérdezte hogy hányas a szemüvegem. Pontosan nem tudtam, csak hogy kb. 5-6 körül van. Kérdezte a dokit, hogy így szülhetek-e, aki azt mondta hogy igen.
Semmi bajom nem lett.
5 hetes Kisfiú anyukája
12/16 anonim válasza:
Nekem végig rajtam volt, szóba se jött hogy le kéne venni. Mondjuk én aztán tényleg az orromig se látok nélküle (minusz 4-es), azt se láttam volna ki van a szobában, mikor beszélnek hozzám és mikor máshoz, én nem vettem volna le. De nem is kértek rá.
13/16 anonim válasza:
Én is szemüveges vagyok.Egy ideig rajtam volt,akkor vette a szülésznő amikor a maszkot ideadta,hogy használjam,mert a szemüvegtől nem tudtam rendesen odatenni.Végül császárom lett (érzéstelenítéssel) eszembe sem jutott,hogy elkérjem,nem is tudom,hogy a műtőbe be lehetett volna e vinni.Amikor kivették a babát és megmutatták akkor jutott eszembe,hogy nincs rajtam szemüveg XD
14/16 anonim válasza:
Természetes úton szültem,és végig szemüvegbe voltam,senki nem akarta levenni rólam,jobban is tették,mert nélküle az orromig nm látok el :)
15/16 anonim válasza:
Nekem 2 progi császárom volt, mindkétszer rajtam volt a szemüveg. Senkinek eszébe se jutott, hogy le kéne venni.
16/16 hgfds válasza:
Érdekes is lenne ha valaki levetetné!életed egyik legjelentősebb vizuális élményétől próbálna megfosztani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!