Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiuk. Mennyire befolyásol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk. Mennyire befolyásol titeket ha egy lány szemüveges?

Figyelt kérdés
Tudjátok eléggé letudtam magamban,hogy biztos azért nincs barátom,mert szemüveges vagyok.A baráti körömben azt mondják nagyon jól áll,mert a piros divatosabb keret kiemeli a szemem kékségét,és a világos barna hajamhoz is passzol.Sokak szerint hallgatnom kéne a barátaimra,de egyszerűen azt érzem hogy 'forever alone' mert szemüveges vagyok.Összefoglalva,az az érzésem hogy azért nem lesz senkim,mert szemüveges vagyok :'(

2012. ápr. 6. 16:05
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2012. ápr. 6. 16:10
 2/12 anonim ***** válasza:
végig sem olvastam tudtam a választ. engem nem zavar én is szemüveges vagyok nem érdekel h 1 lány szemüveges vagy sem :)
2012. ápr. 6. 16:10
 3/12 Illuminált ***** válasza:
már ne is haragudj, de mennyi idős vagy, hogy ilyen f*szságoknak felülsz?????
2012. ápr. 6. 16:11
 4/12 A kérdező kommentje:
16 lány. ://
 5/12 anonim ***** válasza:
Ha zavar akkor miért nem hordasz kontaktlencsét?
 6/12 anonim ***** válasza:
Én màr 7éve szemüveges vagyok, mégis rengeteg pasim volt. Nem kell fère èrteni!!! De ha annyira csudànak tartod magad akkor kontaktlencse!
2012. ápr. 6. 16:15
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon vonzónak találom, ha egy lány szemüveges, alapból egy lány arcát nézem meg először, és nem a mellét/fenekét. A szemüveg csak plusz pont. :)
2012. ápr. 6. 16:20
 8/12 anonim ***** válasza:

Rengeteg szemüveges lány van akinek van barátja.

Nekem nem az a döntő hogy szemüveges vagy nem. Én magamon nem szeretem a szemüveget de azzal nincs bajom ha mások hordanak.

Ha zavar a szemüveg akkor válts kontaktlencsére. Én 1 hónapja hordok kontaktlencsét és imádom, nem is értem hogy tudtam eddig meglenni nélküle :D

Ha félsz a kontaktlencse használattól akkor írj nekem, eloszlatom a félelmedet. :) Nekem is sok idő volt mire rászántam magam.

2012. ápr. 6. 16:32
 9/12 anonim ***** válasza:
Bizonyos csajoknak valami hihetetlen szexuális töltetet tud adni a szemüveg, ez afféle titkárnő-perverzió, és nem vagyok vele egyedül. Kb fél éve voltam együtt a párommal, mikor szemüveget írtak fel neki. Nem nagyon hordja, inkább vizsgaidőszakban került csak elő, amikor sokat kellett olvasson, különben hamar elfáradt a szeme. Nem gondoltam volna, de valami vadítóan állt neki, volt, hogy direkt kértem, hogy hagyja magán :p. Összességében szemüvege válogatja, meg kell találni a megfelelőt, és akár szinte ékszerként is funkcionálhat.
2012. ápr. 6. 17:03
 10/12 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem zavar, amíg a keret nem röhelyesen vastag és rikító színű. Sőt.

De egy képről sokkal könnyebb lenne vélekedni.

2012. ápr. 6. 17:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!