Más is megijedt a Tena betét látványától?
Az egyik ismerősöm nemrég szült és megmaradt neki majdnem egy teljes csomag betét,amit nekem adott.Én még csak 19 hetes vagyok,de rettentően megijedtem...ez iszonyú nagy!
Úgy néz ki mint egy pelenka,és kb olyan vastag is.Biztos hogy ez nem pelenka???

Amit én használtam olyan volt mint egy éjszakai betét. Szerintem úgysem alszol 10 órát, teljesen felesleges olyan vastagot használni, úgyis cseréled 3-4 óránként.
(Mivel egyébként csak tampont használok, nem is bírtam volna tovább azt a "koszosat" a bugyimban.)
Köszönöm a válaszokat...hát nem tudom,de nekem gyanús ez a dolog,már csak azért is mert nem olyan csomagban van,mint amibe a betétek szoktak lenni (pl Always) hanem nagy csomagban,aminek még füle is van,pont mint a pelenkásnak :D
Na szóval lehet h csak én vagyok ennyire betojva? :DD

1. vagyok
Nekem az első mensikor nagyon jól jött! Bizony előkotortam a szekrény aljából!

na velem az történt, hogy bementem a gyógyszertárba szülés előtt és kértem Tena betétet. Mert azt tanácsolták.Nem ismertem, nem tudtam róla semmit, hogy hány fajtája van. Mondja az eladó, h csak nagy méret van, mondom, ok, nekem úgyis az kell- erős vérzés ugyebár.
Marha drága volt, otthon kibontottam és mi volt benne? Nem betét, hanem óriás pelenka! Hát ilyet szerintem azok hordanak,akik nem tudnak kijárni már WC-re.
Szóval lehet, h neked is ebből adtak? Mert a tena betétek formailag betétek, csak vastagabbak és hosszabbak.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!