Szules utan? Milyen betet?
nekem azt mondták a legnagyobb Tenát vigyem! Hát,megmaradt majd mind! Talán 1-et használtam a legelején, aztán éjszakai always-t.
Én császárral szültem... nem tom, aki simán szült,annak mi kellett?
Én végig Tena Minit használtam és nekem jó volt, sosem áztam át, gyakran cseréltem. Az utolsó pár napban már csak tisztaságit tettem be mert alig-alig véreztem. 3 hétig volt gyermekágyi vérzésem.
Ha nem tudsz Tena-t venni akkor vegyél vastagabb éjszakai betétet.
Egyeni, hogy ki mennyire verzik szules utan. Belolem 3 hetig dolt a ver (2-3 orankent csere + zuhanyozas), utana csillapodott. Az ejszakai betet semmire nem volt eleg. 3 eve volt a DM-ben egy hatalmas inkontinencia betet (szarnyas), az volt a legjobb - sajnos mar nem lehet kapni. A tena-nak vannak alternativai a DM-ben, es a Rossmannban is. A Rossmann-os az olcsobb - es teljesen jo. En akciosan vettem a 12 db-ost 400-ert (a tena 860), egyebkent most talan 600. Meg igy is olcsobb.. Hozza lehet kapni tena rogzito nadragot (350 ft a 2 db) gyogyszertarban.
En most vettem kb 4 x 12 db-os inkontinencia betetet a Rossmannban, 2 x 14 Allways ejszakait (kesobbre), 2 x 2 tena rogzitonadragot. Aztan majd meglatom, hogy eleg lesz-e.
Én Tena Extrát használtam több napig...(császáros voltam, de mondjuk a vérzés nem ettől függ).
Én úgy gondolom, inkább maradjon meg a nagy Tena, minthogy nagyon vérezzek és ne legyen nálam megfelelő méretű betét...
én is a legnagyobb tenát vittem, de ha másodszor szülnék, az első napokra pelenkát vinnék, de komolyan.
az volt a rossz a tena-ban, hogy fekvő pozícióban hátul kifolyt a vér és gyakorlatilag benne feküdtem. aztán amíg ott voltam, nem cserélték ki a lepedőt. de utána a hét végéig elég a tena betét és azt követően pedig jöhet a sima always. utána pedig tisztasági, én pont a 6. hétig pecsételgettem.
páran írták az éjszakai alwayst, hát az nekem semmit se ért volna az tuti.
inkább nagyobbat vigyél, mint kisebbet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!