A szülésnek milyen komplikációi lehetnek? Császárnak és természetesnek egyaránt.
Figyelt kérdés
2012. ápr. 20. 18:03
11/12 A kérdező kommentje:
Na tessék, itt megtaláltam mindent, ami horror..
Azt hiszem ezt nem érdemes nagyon olvasgatniuk szülés előtt álló nőknek, esetleg ha valaki nagyon tudni akarja... :-S. Köszönöm a válaszokat, tudom, hogy nem olyan jó ezekre visszaemlékezni, de nekem segített azért, bármilyen furcsa.
2012. ápr. 21. 18:27
12/12 anonim válasza:
Nem olvastam el az eddigi válszokat, csak két érv a császár ellen:
A méheden seb marad, ami akadályozza majd a későbbiekben a megtermékenyített petesejt beágyazódását, tehát nehezebben esel teherbe,
Gyakori, hogy a már begyógyult császár mentén szétválik a méh,. Érts. Most megvágnak, aztán ha a következő ikerterhesség lesz, a méhed nem bírja majd úgy, és szétválik. Az végzetes is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!