Mennyit adtatok a fogadott dokitoknak a szülésért? Várost is írnátok?
Nem akarok senki pénztárcájában turkálni csak kíváncsi vagyok mert a szülészeten mindenki tanácstalan volt és egymástól kérdeztük a tarifákat.
Nyíregyháza
főorvos
sima szülés
70e
Jászberény,
sima orvos,
sima szülés,
35 ezer, + havonta 5 ezer volt a vizsgálatok ára,
2008-ban.
székesfehérvár 25.000 ft + 6000 ft havonta 2007-ben
30.000 ft + 7000 ft havonta 2011-ben
+ volt szülésznőm is mind a két alkalommal ők 20.000 ft kaptak!
2008-ban,alkalmanként 5 ezer,szülés 50 ezer.
Volt szülésznőm ő 25 ezret kapott.
Budapest
docens
sima szülés volt
50.000ft(nem mondott egyébként árat),és havonta 5000ft a vizsgálatokért
30ezret a szülésre. 5-8ezer a vizsgálatra (magánrendelés)
Főorvosnál szülök, Miskolcon.
Főorvos, Székesfehérvár, 2009-ben.
Havonta 5000 forint vizsgálatonként, sima szülésnél 50000 forint.
Most 7000 forint a vizsgálat, épp azon töprengünk, hogy most is a tízszeresét adjuk-e, vagy elég lenne ismét 50-et, mert most rosszabbul állunk anyagilag, mint akkoriban.
Budapest 2008
sima orvos
sima szülés
70e
Fogadott szülésznő 30e
Idén ősszel megint szülök-ugyanaz a doki,ugyanaz a szülésznő-a tarifa szintén nem változott(doki 70e,szülésznő 30e)
8:-as, nem a Schandl?
Mi is úgy voltunk, hogy 2008-ban megkérdeztem, hogy mennyit illik adni, és azt mondta, hogy 40-50 körül. 50-et adtunk. Aztán tavaly már csak 40-et, mert nem volt sok pénzünk, közben pedig emelte a rendelés árát. Szerintem a 10-szeres dolog az sok, a mai világban elégedjen meg ennyivel. Nekem a szobatársaim azt mondták, hogy 30-at adtak neki. És nem vágta a pofákat, utána is rendes volt, szóval ennyi, és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!